od včera tak od 21 hodin se mi nedařilo přihlásit zde na pc-help. Říkal jsem si, že je to třeba momentální problém tak jsem počkal do rána, ale ani ráno to nešlo. Tak jsem si heslo obnovil a je to v pohodně. Jsem si jistý, že jsem svoje heslo nezapomněl a ani ho nezadával špatně. Tak by mě jen zajímalo co jsem s účtem měl. Jestli mi třeba někdo včera neměnil heslo, které jsem neměl tedy moc silné
Problém s přihlášením na pc-help
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Problém s přihlášením na pc-help
Ahoj,
od včera tak od 21 hodin se mi nedařilo přihlásit zde na pc-help. Říkal jsem si, že je to třeba momentální problém tak jsem počkal do rána, ale ani ráno to nešlo. Tak jsem si heslo obnovil a je to v pohodně. Jsem si jistý, že jsem svoje heslo nezapomněl a ani ho nezadával špatně. Tak by mě jen zajímalo co jsem s účtem měl. Jestli mi třeba někdo včera neměnil heslo, které jsem neměl tedy moc silné
- Těsňa
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s přihlášením na pc-help
S takovýmhle problémem bych se obracel spíše rovnou SZ na LTB. :)
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
já jsem se třeba dneska musel přihlašovat znova (ačkoliv používám trvalé přihlášení a jsem si jsit, že jsem nelogoval na jiném PC)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky za info, pokud měl ještě někdo jiný dnes problém s přihlášením, dejte prosím vědět. Nic zásadního se ve fóru neměnilo, zvláštní...
Ltb a nepoznáš třeba z jakých ip adres se uživatel přihlásil? Já jsem se včera přihlásil ze dvou různých.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem schopen vyjet IP adresy, ze kterých bylo přispíváno. Na zalogování do fóra se to nevztahuje...ještě je tu log změny hesla, vidím tu 2 změny: 13:46 a 13:48.
Tak ty změny hesla jsou zcela v pořádku. Důležité je, že mi opět přihlášení na pc-help jde:) Byl jsem pouze zvědavý, kde byl problém. Téma zamykám.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek