Ahoj,
potřeboval bych poradit, s výběrem routeru pro domácí použití.
Mám doma připojení dsl 100Mbs zakončené terminátorem od cetinu výstup RJ45. Doma mám napojený v síti NAS (DS218) ke kterému přistupuji mimo interní LAN přes veřejnou IP, 2-3pc dle...
Zdravím. Nedávno jsem si pořídil připojení pc k internetu kabelem, normálně strčit kabel na jedné straně do routeru a na druhé to portu v pc. Vše mi šlape, jen ostatní, co používají bezdrát. wifi si stěžují, že je zpomalená.
V budoucnu plánuji domů pořídit NAS na ukládání filmů, hudby, fotek a podobně. Na NAS hodlám připojit i Android TV, aby bylo možné pouštět filmy a hudbu přes TV.
Zároveň bych ale rád na přístup k NASu i z venkovní sítě a to i pro rodinu....
Poslední příspěvek
ad 3) V tom případě nechápu otázku "zda se bude dát připojit na NAS z venku i bez veřejné (pevné) IP adresy"
ad 9) Takže nakoupíte plno wifi kravin, které stejně tak za dva roky vyhodíte do sběrného dvora.
Do staré case vkládám novou základní desku. Propojuji frontpanel. Jenže značení na zakl. desce a konektorech je jiné.
Audio deska:
1. Mic L
2. Ground
3. Mic R
4 nc
5. Head Phone R
6. Mic detection
7. Sense send
8. No pin
9. Head...
Poslední příspěvek
Propojit to jde. Audio kabel s konektorem AC´97 jsem zapojil do desky Gigabyte B450M S2H (s windows 10) a je potřeba udělat toto: Ve správci zvuku Realtek HD v nastavení zapnout volbu "Deaktivovat rozpoznávání konektorů předního panelu"....