Ahoj. Kousek od okénka kde si mohu zobrazit svoje příspěvky, je možnost kliknout na označení všech témat jako přečtená a už se mi fakt dostkrát stalo, že jsem na to kliknul. Dneska tak 5x Nešlo by to nějak přemístit, nebo aspoň se zeptat: Doopravdy chcete označit všechna témata jako přečtená? Díky moc
Spěchej pomalu! Každý se občas zmýlí, ale pokud je to moc často, měl by sám se sebou něco proti tomu dělat, protože to není normální.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
No pokud je na mobilu, tak se překlikne lehce a už se mi to stalo taky nesčetněkrát. Taky bych uvítal ještě nějaké upozornění na potvrzení, zda chci skutečně označit všechna témata jako přečtená, protože to někdy dokáže trochu pokazit náladu, když si to nedobrovolně označíte a nejde to ani nijak vrátit zpět . Pokud to teda jde nějak upravit.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Ahoj, je nějaký způsob, jak ve Win10 vrátit všechna okna na hlavní monitor, aby si to tak bylo zase jako default?
Mám celkem 3 s rozšířenou plochou a někdy se mi při sledování filmu vypne monitor skrz power saving nebo ho vypnu já a při dalším...
Tímto bych se chtěl všem omluvit za nedostupnost fóra od včerejšího (nedělního) odpoledne do pondělních ranních hodin. Bohužel se stalo to, že někdo zřejmě vypnul DNS servery cnews.cz a tím znepřístupnil adresu pc-help.cnews.cz, přes kterou jsme...