Jetě si dovolim přidat přispěvek mimo téma někteři lidi ať už jsou to děti či dospěli stim nic nedokažou dělat jsem dislektici.a myslim že tohle "mně se nechce" tak to už je přehnaneBlue Spirit píše:Pravda, od triček jsme někde jinde, nicméně si naposledy dovolím reagovat. Mazání jistě ne, většina lidí si to opraví, ale také jsem se setkal a nejednou s reakcí "mně se nechce". To je pak na zabití. Stejně tak jsou protivní lidé, ze kterých se musí vše dolovat a odpovídají jednoslabičně, ano, ne. Konec hlášení.
Tričko PC-HELP
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Re: Tričko PC-HELP
Naposledy upravil(a) Akrej dne 17 črc 2013 13:42, celkem upraveno 1 x.
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
[OT]
Ale no tak... Začínám být alergický na výmluvy: "Jsem dis...", když jsme my byli mladí, tento termín neznala ani odborná literatura a všichni MUSELI umět psát, jak z praku. Dneska se každý lenoch zaklíná slovy, která většina populace ani neumí vyslovit a všichni padají na konečník, aby chudinkovi nezkřivili vlásek. Zajímavé je, že pojmenování svých disfunkcí umí bezchybně vysypat z rukávu i o půlnoci a vyjmenovaná slova po B nedají ani v poledne...
[/OT]
Ale no tak... Začínám být alergický na výmluvy: "Jsem dis...", když jsme my byli mladí, tento termín neznala ani odborná literatura a všichni MUSELI umět psát, jak z praku. Dneska se každý lenoch zaklíná slovy, která většina populace ani neumí vyslovit a všichni padají na konečník, aby chudinkovi nezkřivili vlásek. Zajímavé je, že pojmenování svých disfunkcí umí bezchybně vysypat z rukávu i o půlnoci a vyjmenovaná slova po B nedají ani v poledne...
[/OT]
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Pod příspěvek nade mnou se podepisuji. A jinak dřve se tomu neříkalo dis****** ale blbec.
HP ProBook 450 G6
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A nyní už opravdu pouze k tématu. Jakýkoliv příspěvek mimo téma o triku bez milosti odstraním...1 strana OT by už mohla stačit. Díky.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny, přináším slíbené fotky 2 vzorků PC-HELP trička.
Bílé triko má potisk vepředu i vzadu, modré triko jen vepředu. Na finální verzi trika bude přední logo umístěno o něco výše, než je tomu zde. Rovněž budou připraveny 2 verze - tedy triko s potiskem pouze vepředu a triko s potiskem vepředu a vzadu. Barva zatím bílá - jako vzorek si necháme připravit triko černé a asi ještě jedno světlé s límečkem.
Bílé triko má potisk vepředu i vzadu, modré triko jen vepředu. Na finální verzi trika bude přední logo umístěno o něco výše, než je tomu zde. Rovněž budou připraveny 2 verze - tedy triko s potiskem pouze vepředu a triko s potiskem vepředu a vzadu. Barva zatím bílá - jako vzorek si necháme připravit triko černé a asi ještě jedno světlé s límečkem.
Nádhera, to bílé vypadá opravdu pěkně.
kdyby to PC Help bylo na tom modré i ze zadu byla by to paráda
kdy se bude dát koupit?
kdyby to PC Help bylo na tom modré i ze zadu byla by to paráda
kdy se bude dát koupit?
jsem stejneho nazoru jako Empiik kdybi to modre mělo takovi velky napis jako to bilé ze zadu bylo by to super
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
možná to logo zezadu by mohlo být větší.
***** SZ nejsou soukromá poradna! Ptejte se na fóru, víc hlav, víc ví!*****(Blue Spirit)
Zajímalo by mě to černé triko. Ani jedna barva mě totiž moc neoslovila.
Je možné změřit míry?
Je možné změřit míry?