žádám vysvětle proč bylo téma uzamčeno!
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Re: žádám vysvětle proč bylo téma uzamčeno!
Střed může byt třeba v tom, že moderátor martin má někoho kdo podniká ve stejně sféře... ??
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1
-
guest
No tak, to jsou ale hloupé konspirační teorie. 
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Děkuji Diablo
ale tady jsi OT tam kde by si OT nebyl je to zamčené 
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2013 13:38) ---
To bylo míněno v žertu
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2013 13:38) ---
Blue Spirit píše:No tak, to jsou ale hloupé konspirační teorie.
To bylo míněno v žertu
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
Provoz tohoto fóra je z převážné části financován z uveřejňování placené reklamy. Proto je v Pravidlech v odstavci 2a kromě jiného napsáno, že:
A ohledně příspěvků, které uvádějí odkazy na prodejce počítačového HW: odkazy vedou ke konkrétnímu HW, který pisatelé doporučují zejména v sekci Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC. Je to jednodušší a rychlejší, než popisovat doporučovaný HW přímo v příspěvku. Odkazy vesměs vedou na stránky známých prodejců, kteří žádné zviditelňování nepotřebují a navíc je na tazateli, zda zboží objedná u prodejce, uvedeného v odkazu, nebo někde jinde.
Navíc se domnívám, že k tomu, aby někdo poradil, jak určité stránky zviditelnit, nepotřebuje nezbytně odkaz na tyto stránky. Nemám problém s odemknutím tématu, na úpravě odkazu si ale trvám.do příspěvků není dovoleno umisťovat jakoukoliv formu reklamy - reklamu lze ve fóru umisťovat pouze oficiální cestou
A ohledně příspěvků, které uvádějí odkazy na prodejce počítačového HW: odkazy vedou ke konkrétnímu HW, který pisatelé doporučují zejména v sekci Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC. Je to jednodušší a rychlejší, než popisovat doporučovaný HW přímo v příspěvku. Odkazy vesměs vedou na stránky známých prodejců, kteří žádné zviditelňování nepotřebují a navíc je na tazateli, zda zboží objedná u prodejce, uvedeného v odkazu, nebo někde jinde.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
guest
mmmartine tak s tímto mám celkem problém
Znamená to, že na CZC to reklama není a nějakou uklízečku z tramtárie to reklama je? Ostatně přece i tam si zájemce vybere, zda si nechá uklidit, anebo nenechá.Odkazy vesměs vedou na stránky známých prodejců, kteří žádné zviditelňování nepotřebují a navíc je na tazateli, zda zboží objedná u prodejce, uvedeného v odkazu, nebo někde jinde..
nebo někde jinde.
mmmartin píše:navíc je na tazateli, zda zboží objedná u prodejce, uvedeného v odkazu.
Reklama by bylo kdybych tu p¨sal, že dělá to a to a zde k tomu máte odkaz!
podle mě je to stejné a jestli Ti to přišlo jako reklama stačilo upozornit a né hned zamykat... Podle Tebe je slovo moderátor od slova zamykat co?
podle mě si těžce přetřelil a teď se vykrucuješ jak můžeš a nechováš se jako chlap!
Naposledy upravil(a) akem dne 18 kvě 2013 14:52, celkem upraveno 1 x.
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Odkazy na komerční stránky jsou na jakémkoliv fóru zakázané. U stránek prodejců IT je věc jiná, protože tyto potřebujeme k činnosti na fóru.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Možná jsi přehlédl, že téma už je odemčené.mmmartin píše:Nemám problém s odemknutím tématu
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Na to jak stránky zviditelnit pomocí katalogu nebo vyhledávače ses mohl zeptat bez toho, aniž bys dával odkaz.akem píše:mmmartin píše:navíc je na tazateli, zda zboží objedná u prodejce, uvedeného v odkazu.
podle mě je to stejné a jestli Ti to přišlo jako reklama stačilo upozornit a né hned zamykat... Podle Tebe je slovo moderátor od slova zamykat co?
podle mě si těžce přetřelil a teď se vykrucuješ jak můžeš a nechováš se jako chlap!
Takže nemyslím, že přestřelil.
jasně d1amonde :) jasně 
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2013 14:58) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2013 14:59) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2013 14:58) ---
Přehlédl, protože pořád čekám omluvu a vysvětlení proč bylo smazáno a né jen upraveno podle pravidel?mmmartin píše:Možná jsi přehlédl, že téma už je odemčené.mmmartin píše:Nemám problém s odemknutím tématu
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2013 14:59) ---
Přestřelil, já sem neměl problém a nemám problém s upravením ale se zamčením... neobhajujte něco co se obhájit nedá jen protože jste jedna ruka :)d1amond píše:Na to jak stránky zviditelnit pomocí katalogu nebo vyhledávače ses mohl zeptat bez toho, aniž bys dával odkaz.akem píše:mmmartin píše:navíc je na tazateli, zda zboží objedná u prodejce, uvedeného v odkazu.
Takže nemyslím, že přestřelil.
Apple MacBook Air M1
Apple MacBook Air M1
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Rozhodně nejsme jedna ruka. mmmartina neznám, nikdy jsem s ním nic nediskutoval ani zde na fóru, ani nikde jinde... Téma nemusel zamykat - pravda, stačilo upravit odkaz.
Tvá reakce taky není adekvátní, stačilo to řešit v SZ nebo se obrátit na admina. Přijde mi to tu jak veřejné pranýřování za překlep.
Tvá reakce taky není adekvátní, stačilo to řešit v SZ nebo se obrátit na admina. Přijde mi to tu jak veřejné pranýřování za překlep.
Naposledy upravil(a) d1amond dne 18 kvě 2013 15:07, celkem upraveno 1 x.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek