Chápu že fórum musí z něčeho žít a částečně ho živí i reklama, ale dneska jsem se doslova lekl. VistaPrint? To je spamovací robot kterého jsem se pracně z e-mailů zbavoval. Nebyl snad den, abych neměl několik nabídek na vizitky za 50,-, 70,. apod. a k tomu razítko zdarma.
Kámoš si chtěl vizitky objednat a tak jsem pátrali co za tou nízkou cenou je. Nějaký podraz, třeba vysoké poštovné?
Nedopátrali jsme se nikam.
Na jejich stránkách poštovné není uvedeno a jejich podpora také žádná.
Každá reklama se hodí?
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Re: Každá reklama se hodí?
Tak to mi také furt chodí na E-Mail...
Tohle mi ukazuje Avira free a zpravidla, když to nejmíň potřebuju.
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
Jo tohle mám ve spamu dosti často.
NZXT H6 Flow MB MSI MAG B550 TOMAHAWK CPU AMD Ryzen 5 5600X GPU XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT RAM Kingston Fury 32GB HDD SSD M.2 ADATA XPG Gammix S11 1TB HDD 2 TB PSU Seasonic Focus GX-850 AOC C24G1 144Hz Mobil Apple iPhone 15Pro 256GB Tablet iPad Air M2
To je Google AdSense, obsah reklamy si my nevybíráme. Je to cílená reklama, tak jak si myslí google, že bude pro daného uživatele nejzajímavější. Když budeš 3 hodiny hledat sluchátka na googlu a vybírat, objeví se ti tam zas nějaký obchod právě se sluchátky
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
guest
Tady někdo 3 hodiny hledá vizitky?Když budeš 3 hodiny hledat sluchátka na googlu a vybírat, objeví se ti tam zas nějaký obchod právě se sluchátky
Mě je celkem fuk co je zde za reklamu. Jenom mne to vyděsilo. Osobně bych na svých stránkách nechtěl špatnou reklamu. Ostatně z toho důvodu jsem zanevřel na Krampola a Krauze pro jejich hloupé reklamy.
Nicméně, bylo to jenom konstatování!
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ono nemusi jit nutne o 3 hodiny, staci par vyhledavacich dotazu. Jestlize Vam nejaka ceska firma spamuje vasi schranku, doporucuji na ni podat stiznost k uradu pro ochranu osobnich udaju. Ale k veci - GoogleAdsense je slozity reklamni system a kazdy z nas muze videt uplne neco jineho. Doba je tezka a tak odpovidam ano, google adsense je pro nas klicova zalezitost. Nerad bych jakkoliv do tohoto systemu zasahoval, diky za pochopeni.
Tema s dovolenim uzamykam. GoogleAdsense pravidla jsou prisna a slozita...
p.s. kdyztak SZ
Tema s dovolenim uzamykam. GoogleAdsense pravidla jsou prisna a slozita...
p.s. kdyztak SZ