Možnost poslat SZ více uživatelům najednou
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Možnost poslat SZ více uživatelům najednou
Zdravím, šasto se mi stává, že potřebuji několika uživatelům napsat SZ, jejíž obsah je stejný. Jelikož je celkem obtížné napsat 10 SZ zasebou, ptám se:
Šlo by to nějak upravit, či zpříjemnit? Stačilo by jen 5 příjemců pro jednu SZ.
Děkuji.
Šlo by to nějak upravit, či zpříjemnit? Stačilo by jen 5 příjemců pro jednu SZ.
Děkuji.
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
Re: Možnost poslat SZ více uživatelům najednou
Když píšeš SZ, tak do jména můžeš přidat více uživatelů, je tam na to i tlačítko.
Já vím, to tlačítko "přidat", ale když tam napíšu jméno, dám Přidat, pak další jméno a dám zase Přidat, tak mi to napíše, že se snažím poslat SZ, příliš mnoho uživatelům. :(
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
Přesně, taky jsem si myslel že to jde, ale když jsem to vyzkoušel tak nejde.
Tak to asi bude nastavený administrátorem, takže nám nezbývá nic jinýho, než čekat, až se k tomu vyjádří.
Zkusil jsem i přidat 2 jména za sebou. Ale "zadaní uživatelé neexistují" i když existují.
Zkoušel jsem varianty:
X,X
X, X
X , X
X;X
X; X
X ; X
X+X
Ale ani jedno nefungovalo. X=jakékoli existující jméno
Zkoušel jsem varianty:
X,X
X, X
X , X
X;X
X; X
X ; X
X+X
Ale ani jedno nefungovalo. X=jakékoli existující jméno
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tuto fci jsme z důvodu jejího zneužívání deaktivovali a o její aktivaci prozatím neuvažujeme. Díky za pochopení.
Dobře, nevadí. To zneužívání byl asi SPAM, že? Zamykám.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
SPAM ze strany uživatelů, kdy např. nováčci rozesílali desítky SZ s žádostí o pomoc. Přitom jen stačilo založit téma s jejich problémem přímo do fóra...to je hlavní důvod, proč hromadné SZ NEBRAT.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek