PC-HELP na FB > 1000 fanoušků

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

PC-HELP na FB > 1000 fanoušků

Příspěvek od Ltb »

Zdravím všechny,
dovolím si malé poděkování všem našim dosavadním fanouškům na naší FB stránce. Fanoušků má fórum již více jak 1000 a každým dnem toto číslo narůstá 8)
fb_fans.gif
Děkujeme!
Werty.cz
Level 2.5
Level 2.5

Re: PC-HELP na FB > 1000 fanoušků

Příspěvek od Werty.cz »

FB je marnění časem:) kdybyste raději vylezli ven!
AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
guest

Příspěvek od guest »

Tak to já vidím něco jiného, kdo ví, kde tedy jsem? :lol: http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Blue Spirit: Ty jsi v původní fanouškovské skupině PC-HELPu, která byla "platná", než jsme si založili oficiální FB stránku ;-) Oficiální FB je zde.

Werty.cz: Tvůj příspěvek je trochu mimo...čím víc přemýšlím, co ti na něj napsat, tím víc bych ho nejraději smazal :-) Šlo o poděkování za podporu fóra na FB...
Kotik
Level 5
Level 5

Příspěvek od Kotik »

Také postrádám jakýkoli smysl toho, co Werty napsal ...
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW​-HF 5.1 4000
guest

Příspěvek od guest »

Co je na tom k nepochopení? Pouze napsal že je lepší jít ven než sedět u FB.

Ale původní příspěvek byl o něčem jiném.
guest

Příspěvek od guest »

ak už to mám O.K., ale je tam tento text
PC-HELP je české diskuzní fórum o počítačích. Naším cílem je pomáhat lidem s jejich IT problémy. Je to místo, kde se setkávají tazatelé s rádci a navzájem si pomáhají.
Tak nějak pro neznalého vypývá že se jedná jenom o internet, případně o informační technologie.
tux
Elite Level 10
Elite Level 10

Příspěvek od tux »

Ltb: Nechci ti kazit radost ale 80% uživatelů facebooku dává To se mi líbí a ani neví co to je, jenom na zdi vidí "Uživateli Pepa Novák se líbí PC-HELP.cz" a hned dává taky To se mi líbí.
Just Fucking Google It!
guest

Příspěvek od guest »

Souhlasím, to je stejné jako s příteli. Lidé jich mají stovky ale na papír by nesesmolili ani jednu stovku.
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Blue Spirit píše:ak už to mám O.K., ale je tam tento text
PC-HELP je české diskuzní fórum o počítačích. Naším cílem je pomáhat lidem s jejich IT problémy. Je to místo, kde se setkávají tazatelé s rádci a navzájem si pomáhají.
Tak nějak pro neznalého vypývá že se jedná jenom o internet, případně o informační technologie.
No nevím, měl jsem za to, že pojem "IT" je v dnešní době znám téměř všem. "IT problém" bych chápal já osobně jako jakýkoliv problém s čímkoliv, co se jen trochu týká počítačů. Nebo je to jinak?
petaq píše:Ltb: Nechci ti kazit radost ale 80% uživatelů facebooku dává To se mi líbí a ani neví co to je, jenom na zdi vidí "Uživateli Pepa Novák se líbí PC-HELP.cz" a hned dává taky To se mi líbí.
Radost mi nekazíš, i podle tvého vzorce bude stránka s 1000 fanoušky na FB marketingově úspěšnější než stránka s např. 10ti fanoušky.
guest

Příspěvek od guest »

"IT problém" bych chápal já osobně jako jakýkoliv problém s čímkoliv, co se jen trochu týká počítačů. Nebo je to jinak?
Nechtěl jsem nic víc než že jsem jen konstatoval. :smile: Osobně bych se třeba s problémovým softwarem neobrátil někam co považuji za IT. Ale budiž, 100 lidí 100 názorů.

Bylo to jen konstatování, nic víc za tím nehledej !!!
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

Díky za názor, určitě za tím nic víc nehledám ;-) Text by ti lépe zněl takto?

"Naším cílem je pomáhat lidem s jejich PC problémy."
Zamčeno

Zpět na „PC-HELP - připomínky k fóru“