Hledám monitor na: práce, videa, občasné hraní. (práce: pár prohlížečů a textových editorů vedle sebe)
Mám spíše představu o jednom širokoúhlým než o 2 a více běžných monitorech.
Proc bez DPH ? To chces koupit na firmu, kdy to neni tvoje, zaruka je jen 1 rok, neplati 30 dnu
na reklamaci a nemuzes to vratit do 14 dnu ?
"Mám spíše představu o jednom širokoúhlým než o 2 a více běžných monitorech"
Nechapu, 99,9% prodavanych monitoru jsou sirkouhle monitory. Co myslis tim "bezny" monitor ?
Bezny monitor je sirokouhly monitor s pomerem stran kolem 16:9. ma byt tedy jeste sirsi, treba 21:9 ?
Ja osobne nedam dopustit na 2 monitory vedle sebe, ma to obrovskou vyhodu v tom, ze na jednom
bezi hra a na druhem treba prohlizec, coz u jednoho monitoru nejde protoze nedas vedle sebe
2x 16:9 plochy.
Osobně bych asi raději volil na práci dva 16:9 27" 1440p monitory. Pokud nechceš dva monitory, tak u 21:9 není špatný když si rozdělíš dvě okna vedle sebe. Jinak na hry spíše 16:9. Některé starší hry měli s 21:9 problém. Navíc je to díky většímu rozlišení zase větší záhul pro grafiku.
Zakřivení bylo fajn a rychle si na to zvykneš, ale u menší úhlopříčky to nemá moc smysl. Žádnej jinej než kosmetickej přínos v tom nevidím.
Fractal Design Define R6 TG (6x Noctua A14 ULN) - Intel Core i9-9900K @ 4,9GHz (Noctua D15S) - ASUS Z370 MAXIMUS X APEX - 16GB G.Skill Trident Z DDR4 4000Mhz - MSI GTX 1080 Ti Lightning Z 11GB (ACEX IV + 3x Noctua A9 PWM) - Samsung 960 PRO 512GB + ADATA SX8200 PRO 2TB + Samsung SpinPoint M9T 2TB - Corsair RM650X - 27" LG 27GL850 @ 144Hz + 24" DELL P2419H
nezáleží na poměru stran, když máš malé rozlišení ... nevejde ti tam nic kromě jedné stránky ... pokud chceš na ploše co nejvíc, vžycky je lepší klasické 4k 16:9 alespoň 32" ... u toho formátu zakřivení nepotřebuješ, cena 7500+
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )
Ahoj doposud využívám internet který mě vede od antény kabelem, ale kabel se pořád skřípá někde pod podlahou co mě vede a nejde pak po nějakým čase internet. Chtěl bych to teda řešit Mesh systémem. Mám vybraný tento Hlavně mě jde o to, že mám 360...
Poslední příspěvek
V místnosti kam vede anténa mám router a od něho vede kabel Ob dvě místnosti k dalšímu routeru a od něj se to rozvádí do 4 PC z toho jeden je na Wi-Fi. Barák mám do L s tím že první router je na hoře L a druhý dole na L. Pokud budu tahat kabel po...
nastal čas si zase po delší době sestavit nějaký počítač, který utáhne nejnovější tituly a budu mít zase na pár let klid!
Naházel sem do Alza konfigurátoru tady tyhle komponent a chtěl bych slyšet názor od ostatních...
Poslední příspěvek
To ničení procesorů byla podle toho, co jsem načetl, poměrně omezená kauza, která byla už někdy na jaře vyřešena opravou BIOSu. Ale jestli to musí být jiná firma, tak třeba toto (při zachování lepší zvukovky): X870 Eagle není moc vhodný - vyšší...