Aby ti někdo mohl potvrdit, jestli tam máš třeba tu FirePro na místě, musíš se trochu rozepsat, co, v čem budeš dělat. A v jakých verzích - třeba Photoshop není jen jeden.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Photoshop nejnovější verze CC 2015.5, krom práce na webové grafice pracuji s fotkami a grafikou ve velkém rozlišení pro tisk (4752x3168, 300 DPI), čili jde mi o plynulou práci se soubory ve vysokém rozlišení.
V Blenderu jde hlavně o realistické produktové modely, high-poly modely, spíše menší scény. Pracuji výhradně s Cycles render enginem. Vím, že podpora OpenCL oproti CUDA ještě není nejdokonalejší, ale snad to nebude zásadní problém.
PS: V popisu procesoru je "Podporuje paměti až DDR4 2400 MHz". Chápu správně, že budu muset vybrat jiné RAM s max frekvencí 2400 MHz?
Tak buď tam může dát Quadro/(//FirePro) nebo Titan, ale toho je třeba pořádně nakrmit.
//edit: Záleží čeho víc. Osobně bych se přiklonil spíš k FirePro kvůli Photoshopu.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Zdravím všechny, chystám se koupit pracovní pc. Bude se jednat převážně o programy Adobe Premiere Pro a Adobe After Effects a Cinema 4D, dále jen klasické kancelářské práce, v budoucnu možná i hry.
Hodně se rozhoduji mezi procesorem Intel a AMD....
Poslední příspěvek
Topaz Video AI nevyužívám. Videa zpracovávám krátké, obvykle ta délka nepřesáhne ani 10 minut. Já tedy ten render moc neřeším, nejdelší dobu trávím upravováním videa, ne renderem. Upravování videa ve 4k je otázka budoucnosti, nyní se věnuji pouze...
Zdravím,
chtěla bych poprosit o pomoc v výběrem notebooku.
Základní požadavky, které jsem schopná já, jako lama, nadefinovat:
malý monitor (11-13 ?), nízká hmotnost, odolnost, nabíjení přes USB-C, kamera, výdrž baterie i po roce alespoň 4 h....
Poslední příspěvek
Školy propůjčují někdy vlastní SW, případně co použijí spolužáci. Je potřeba se domluvit, s jakým OS se počítá. Apple macOS /MS Windows.