náhodou tohle si mi libi, jeste ten napis Pc-help trochu vic do modra, jako to lcd a libi moc :)ReCall píše:No stím bych souhlasil ale to pc nějak tak ladí k nápisu a zkus tam dát ikonu třeba My Computer z Vistyjarod72pm píše: ...Ale zase ikonka computeru jest asi stroj z 80 let - což takhle tam vrazit modernější stroj do toho loga?
Mohlo by to vypadat třeba takhle:![]()
pc-help--------nové logo?
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
Taky bych byl pro ponechat původní logo PC-Help a "upgradovat" jen obrázek počítače. To písmo v logu je vcelku hezké a navíc je to jakoby značka tohoto fóra.Představte si třeba příklad,kdyby firma FORD změnila svoje typické oválné logo za hranaté logo s tiskacími písmeny.To už by to nebylo ono. 
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny, pečlivě jsem pročetl všechny příspěvky k tomuto tématu...
Předně bych rád uvedl to, co jsem zmiňoval již několikrát. A sice, že si velice vážím a jsem nesmírně vděčný za jakoukoliv práci, kterou "někdo" nezištně vykoná, zhotoví, vytvoří ve prospěch našeho fóra. Je to fajn a trochu nezvyk v porovnání s dnešní uspěchanou dobou
Co se LOGA týče, určitě neuvažujeme o změně, logo chápeme jako naši značku (již jste to tu správně psali) a neradi bychom učili lidi na nové
Jedinou vyjímkou by samozř. bylo logo v tmavém SKINu, to je ale hudba budoucnosti - i to bychom ale asi pouze ztmavili, nikoliv předělali.
Pokud bychom uvažovali o změně, tak by se jednalo pouze o poněkud obstarožní počítač vlevo od loga (přiznávám) a možná trochu "okoukaná" tlačítka - jak jste správně uvedli výše...
P.S. hlavně ne prosím ikonku z Windows VISTA
P.P.S případný grafik dobrovolník by to zřejmě neměl jednoduché, jde-li o design webu, jsem poněkud náročný, byla by to asi dřina
Zdravím
Předně bych rád uvedl to, co jsem zmiňoval již několikrát. A sice, že si velice vážím a jsem nesmírně vděčný za jakoukoliv práci, kterou "někdo" nezištně vykoná, zhotoví, vytvoří ve prospěch našeho fóra. Je to fajn a trochu nezvyk v porovnání s dnešní uspěchanou dobou
Co se LOGA týče, určitě neuvažujeme o změně, logo chápeme jako naši značku (již jste to tu správně psali) a neradi bychom učili lidi na nové
Pokud bychom uvažovali o změně, tak by se jednalo pouze o poněkud obstarožní počítač vlevo od loga (přiznávám) a možná trochu "okoukaná" tlačítka - jak jste správně uvedli výše...
P.S. hlavně ne prosím ikonku z Windows VISTA
P.P.S případný grafik dobrovolník by to zřejmě neměl jednoduché, jde-li o design webu, jsem poněkud náročný, byla by to asi dřina
Zdravím
Bohužel jsem poněkud odtržený od civilizace (když jdu večer z hospody, tak se vždy ze tmy ozve "tak dobrou", jednou jsem si posvítil, a ona to liška...), ale snad by se sháněním laciného grafika (odměnou by mu byla jen dobrá rada nad zlato na PC-Helpu), mohli pomoci kolegové studenti, mezi svými kolegy z uměleckých škol. 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
Já, ač jsem tu na fóru jen pár okamžiků a nemám asi nárok kecat do diskuzí starých ostřílených psů, ale jsem pro to staré, dobré a zasloužilé logo.
Skutečnost, že je tam zobrazena nějaká 386ka svědčí o tom, že fórum již funguje delší čas a že se zde již nějaký ten problém vyřešil ( nejdražší Rolls Royce a Bentley taky mají pamětnickou image....)
To BROZA a Karlos a další : není nakonec víc než jisté, že Vinnetou se psal správně Win-Net-Ou ???
V tom případě by byl Karel May vizionář.
Skutečnost, že je tam zobrazena nějaká 386ka svědčí o tom, že fórum již funguje delší čas a že se zde již nějaký ten problém vyřešil ( nejdražší Rolls Royce a Bentley taky mají pamětnickou image....)
To BROZA a Karlos a další : není nakonec víc než jisté, že Vinnetou se psal správně Win-Net-Ou ???
V tom případě by byl Karel May vizionář.
Můj první stroj: Atari 800XL
-
anonym_1
Loga mění, lépe řečeno inovují i světoznámé automobilky. Faktem je, že nejdůležitější je obsah. A dobré jméno. To PC-HELP má. Pročítám takřka všechny příspěvky( učím se), a neshledal jsem se s tím že by někomu nebyla poskytnuta rada. To je velkou devizou tohoto fóra. serióznost, ochota a vstřícný přístup. Musí to být zřetelné na statistikách návštěvnosti a registracích nových účastníků fóra. Vzkaz pro ltb: můžete být na své (naše) fórum pyšný, a všem moderátorům a přispěvovatelům taky dík
Tak zůstaneme u toho původního,přeci jen jde o zvyk. 
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky, jsem pyšný - nejen na fórum, ale na celou naši komunitu, která se kolem fóra formuje.branda píše:..můžete být na své (naše) fórum pyšný, a všem moderátorům a přispěvovatelům taky dík
..prozatím tedy nechme debat o logu, renovace určitě přijde, nyní nás hlavně čeká "vnitřní update"
A čo si pán velkomožný, súdruh geněrál predstavujetě pod takým vnitřní update ????Ltb píše:
..prozatím tedy nechme debat o logu, renovace určitě přijde, nyní nás hlavně čeká "vnitřní update"
Já jsem jak cituji Branda : Pročítám takřka všechny příspěvky( učím se) se než plácat něco o čem nic nevím, tak raději mlčím.
Můj první stroj: Atari 800XL
Blue Spirit píše:Taky bych zůstal u staré klasiky. Tohle je sice taky PC-Help, ale přece jen od té klasiky hodně daleko.
Ale když už si tak rád hraješ d grafikou, zkus navrhnout jiná tlačítka.
Tak zde jsou tlačítka a jinak už na to teda prďkám

MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 26938 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od cemel
-
- 2 Odpovědi