Kolik máš u sebe?
Bylo by dobré prodat cpu a desku a přejít na intel..
Koupit alespoň cpu a desku..v budoucnu pak nebude problém upgradovat gpu, ram atd..
Zdroj je 500W a je myslím ale rok a půl starý
jinak co hraju je hlavně jako main hra CSGO, ale rád bych si i vychutnal Zaklínače 3, Fallout 4, GTA V apod.
a pokud by to šlo tak jestli půjde rozjet "stream" na tý i5? možná bych ještě pár peněz přihodil a koupil i tedy lepši GK k tý i5...
Procesor by neměl mít problémy se streamováním... Já mám I5 4430S a streamovat na běžné kvalitě zkrátka nemůžu, protože twitch zkrátka nedovolí začátečníkům streamovat aspoň na 720p 60 FPS.
Zdravím všechny, rozhodl jsem se po letech investovat do upgradu svého stroje složeného v roce 2018, přičemž můj rozpočet se pohybuje okolo částky 10 tisíc. Specifikace jsou následující:
MB: MSI B450-A PRO
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
CPU: AMD...
Poslední příspěvek
Přehodnocením priorit jsem došel k tomu, že PC by stále zasloužilo upgrade, ale směrem k pohodlnější práci na něm s minimálním důrazem na hry, na které stejně není již tolik času. Tudíž bych se pro tuto chvíli vydal cestou upgradu pouze RAM a SSD....
nastal čas na upgrade mojí sestavy a protože se posledních pár let v dílech moc neorientuju, potřeboval bych poradit.
Upgrade je primárně kvůli hraní. Jednu na FHD 27 monitor.
Ahoj jdu pro radu odborníků mám starší sestavu a chtěl bych udělat upgrade kolem 8k max 10. Chtěl bych poprosit o radu jaky koupit procesor a GPU co k sobě nejlépe půjde a budu mít co nejvíce možného výkonu sám jsem se v tom přestal před delší dobou...
Poslední příspěvek
asi vyloženě rtx není podmínka nebráním se ani AMD pokud bude více výkonu za méně peněz ale jde o to že už tomu nerozumím a neorientuju se tak si chci radši nechat poradit.
Ahoj , Po delší době jsem se rozhodl pro upgrade PC . Na 100% potřebuji vyměnit procesor , ten už nezvládne ani win11 a dál tak nějak přemýšlím o nové grafické kartě .
Počítač používám primárně k hraní her .
Potřeboval bych poradit jaké komponenty...