MIRAS
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
- CrazyManer
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
MIRAS
Hele, nic proti ... ale proč si mi napsal do mýho příspěvku s názvem : "WMV se otvírá, místo aby se ptal na uložení" .. napsal si že používáme málo výstižný názvy , že maj bejt tak aby popsali problém, a že píšeme moc vykřičníků .. proč si to napsal zrovna ke mě????? huh ???
No, jak už sem říkal, v poslední době se tu příspěvky s málo výstižnejma nadpisama množí. Většinou je mají na svědomí nováčci, co sem píšou první příspěvek. Vždycky jim Předmět opravím tak, jak by měl dle mého subjektivního názoru vypadat a připíšu něco ve smyslu že by nebylo od věci psát do předmětu něco výstižnějšího. Takže to není že bych se navážel jen do tebe.
A proč sem se takhle rozepsal zrovna u tebe?
Myslím si že svý důvody mám. Vůbec to nebylo myšlený jako útok na tvojí osobu. Hned jak sem to uviděl v novinkách sem byl rozhodnutej že tentokrát se rozepíšu trochu víc.
Díky že si tuhle otázku položil, konečně sem se mohl vypovídat
BTW: Což mi připomíná, že tohle spíš patří do Připomínek k fóru...
A proč sem se takhle rozepsal zrovna u tebe?
- •Někam sem to už napsat musel.
•Narozdíl od většiny ostatních tu nejsi poprvý (a doufám že ani naposledy), je jistá šance že by to u tebe mohlo mít efekt i do budoucna.
Myslím si že svý důvody mám. Vůbec to nebylo myšlený jako útok na tvojí osobu. Hned jak sem to uviděl v novinkách sem byl rozhodnutej že tentokrát se rozepíšu trochu víc.
Díky že si tuhle otázku položil, konečně sem se mohl vypovídat
BTW: Což mi připomíná, že tohle spíš patří do Připomínek k fóru...
- CrazyManer
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
díky Mirasovi, souhlasím s výše napsaným a jsem rád, že moderátoři opravdu moderují.
to CrazyManer: jak už psal Miras, úprava titulku příspěvku je čistě subjektivní záležitost a je čistě na moderátorovi, jak k novým příspěvkům přistoupí. Většinou není třeba žádná úprava a pokud je nějaká provedena, je to pouze k dobru ostatních (vč. tebe) - pro lepší přehlednost, výstižnost atd. Takže opravdu nic osobního, díky.
díky Mirasovi, souhlasím s výše napsaným a jsem rád, že moderátoři opravdu moderují.
to CrazyManer: jak už psal Miras, úprava titulku příspěvku je čistě subjektivní záležitost a je čistě na moderátorovi, jak k novým příspěvkům přistoupí. Většinou není třeba žádná úprava a pokud je nějaká provedena, je to pouze k dobru ostatních (vč. tebe) - pro lepší přehlednost, výstižnost atd. Takže opravdu nic osobního, díky.