BSOD
Moderátoři: Mods_senior, BSOD team
Pravidla fóra
BSOD návod
BSOD návod
BSOD
Ahoj, asi 10 dnů zpátky mi hodil PC modrou smrt, dnes taky. Stává se to při hraní her se zároveň spuštěným prohlížečem. Nevěděl by si s tím někdo rady?
Intel(R) Core(TM) i5-3350P CPU @ 3.10GHz
AMD Radeon HD 7850ti
8gb RAM
Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Seasonic Knight 500W
viz. příloha
Intel(R) Core(TM) i5-3350P CPU @ 3.10GHz
AMD Radeon HD 7850ti
8gb RAM
Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 64-bit
Seasonic Knight 500W
viz. příloha
- Přílohy
-
- BSOD.docx
- (71.71 KiB) Staženo 22 x
Re: BSOD
Vypada to na konflikt grafickeho ovladace popr. zavada grafickeho adapteru.
Treba zkusit update grafickeho ovladace, popr. pokud je pretaktovany tak ho vratit do puvodniho nastaveni, dale zkontrolovat teploty apod...
V podpisu mam velmi detailni navod jak postupovat. Co kdyby jsi si zkusil ho precist? Za ten .docx by jsi zaslouzil nejednu.
V podpisu mam velmi detailni navod jak postupovat. Co kdyby jsi si zkusil ho precist? Za ten .docx by jsi zaslouzil nejednu.
za ten .docx se omlouvam nemel jsem tuseni ze to vadi...no precetl jsem si navod a snad tam mam vsechno:
b. a f. http://leteckaposta.cz/540202776
d. sam jsem nic netaktoval...pokud vim tak graficke karty oznacene TI jsou nejak taktovane a mozna procesor by se mel pri velkem zatizeni pretaktovat
e. test disku jsem delal pres mistni disk/nastroje/kontrola disku...a chybu mi to nevypsalo
operační paměti jsem ještě netestoval, přidám za chvilku
drivery mám UP
snad nám to nějak pomůže
b. a f. http://leteckaposta.cz/540202776
d. sam jsem nic netaktoval...pokud vim tak graficke karty oznacene TI jsou nejak taktovane a mozna procesor by se mel pri velkem zatizeni pretaktovat
e. test disku jsem delal pres mistni disk/nastroje/kontrola disku...a chybu mi to nevypsalo
operační paměti jsem ještě netestoval, přidám za chvilku
drivery mám UP
snad nám to nějak pomůže
Test paměti zatím nedělej, trvá to dlouho. Lepší bude když spustíš nějakou hru a u toho necháš běžet HWMonitor, dejme tomu 10min, potom nahrej ještě jeden screenshot.
Teploty vypadají v pořádku, u takto starého adapteru bohužel HW závada není výjimečná a na tu bych to viděl.
takže radíte koupit novou grafickou kartu?....studuji humanitní vědy, nemám ponětí co je to grafický adaptér
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Kvě 2015 18:06) ---
tak děkuji za vás čas...téma nechám pokud možno otevřené kdyby chtěl ještě někdo přispět
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Kvě 2015 18:06) ---
tak děkuji za vás čas...téma nechám pokud možno otevřené kdyby chtěl ještě někdo přispět
Záleží jak často se to bude objevovat. Graficky adapter = graficka karta
Nemáš možnost si grafickou kartu někde zapůjčit?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek