Connection Meter

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

JIVA2404
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Connection Meter

Příspěvekod JIVA2404 » 29 bře 2021 12:45

Sháním program na monitoring provozu domácí sítě.
Moc toho na výběr není, ale našel jsem si program Connection Meter.
Vyzkoušel jsem jeho neplacenou verzi a když jsem se rozhodl investovat, zjistil jsem, že plná verze se již nedistribuuje ale původně registrovaní uživatelé mají možnost reinstalace. Chce to jméno a heslo.
Vzhledem k tomu, že jde o starý program který třeba již někdo nevyužívá, doufám že by mě k němu mohl poskytnout potřebné.
Vděčný ale budu i za radu nebo typ na něco podobného.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 20899
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Connection Meter

Příspěvekod ITCrowd » 29 bře 2021 12:58

O jaký monitoring se jedná? Co konkrétně chceš sledovat?
ComMetr jsem používal naposledy při vytáčeném připojení, kdy sledoval dobu na netu a kolik to bude stát. Dnes už existují sofistikovanější nástroje.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
sasshrek
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 302
Registrován: prosinec 08
Bydliště: Havířov
Pohlaví: Muž

Re: Connection Meter

Příspěvekod sasshrek » 29 bře 2021 17:10

Connection Meter jsem nezprovoznil, zadal jsem heslo i jméno a hodilo to vypršení expirace a konec. Přešel jsem na NetLimiter. 30 dní trial a pak "napořád" za 25 USD. Používám na notesu kde musím přes mobilní hotspot a t-mobile. Dá se tam nastavit hromada věcí.

JIVA2404
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Connection Meter

Příspěvekod JIVA2404 » 29 bře 2021 19:16

Změnil jsem providera a tak bych rád nějaký čas sledoval kvalitu připojení - vypadky a rychlost. Podle toho se rozhodnout nad vhodným tarifem. Zajímalo by mě i rozložení nároků jednotlivých zařízení. Rychle přibývají a já moc netuším jaké mají nároky.

Uživatelský avatar
sasshrek
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 302
Registrován: prosinec 08
Bydliště: Havířov
Pohlaví: Muž

Re: Connection Meter

Příspěvekod sasshrek » 29 bře 2021 19:31

Na sledování kvality a rychlosti připojení NetLimiter asi nebude to nejlepší. Zato která aplikace kolik dat využije na pozadí, možnosti opravdu podrobného nastavení propustnosti, blokování aplikací, přehledy sítí a využití dat v nich.

Uživatelský avatar
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 23289
Registrován: září 06
Bydliště: Východní Čechy
Pohlaví: Muž

Re: Connection Meter

Příspěvekod Pic » 30 bře 2021 00:12

Autor dotazu asi neumí číst, protože jinak by zjistil, že tato sekce je pro odkazy na programy , ale ne na dotazy. Téma přesunuto do odpovídající sekce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

JIVA2404
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Connection Meter

Příspěvekod JIVA2404 » 30 bře 2021 07:28

Tak jsem disciplinovaně kliknul na ten poslední odkaz abych si přečetl ta pravidla.
Ouha, on to byl odkaz na odhlášení. A to jsem nechtěl.
Jinak se samozřejmě omlouvám a prosím o odpuštění !

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 46653
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Connection Meter

Příspěvekod petr22 » 30 bře 2021 09:57

Ono neni potreba cist pravidla, jde o to ze jsi polozil dotaz v sekci fora kde jsi hned jako
prvni odhzora mel napis CTI - do teto sekce nepatri dotazy! Podivej se tam a uvidis je tam je.

Jedina vec, ktera bude korektne ukaovat presnesena data je aplikace od poskytovatele pripojeni,
protoze jeho udaje jsou to na cem zalezi.

dvorakj
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4749
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Connection Meter

Příspěvekod dvorakj » 30 bře 2021 13:48

staci mi naky router, ktery to meri. umi to i nejlevnejsi mikrotik


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Ethernet connection 1219-v error 10
    od Pan Ledvinka » 06 led 2021 09:31 » v Internet a internetové prohlížeče
    23
    680
    od ITCrowd
    07 led 2021 07:25
  • Dávkový soubor: failed to establish connection
    od Hyko » 31 pro 2020 11:18 » v Programování a tvorba webu
    7
    438
    od Hyko
    31 pro 2020 15:51

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 5 hostů