No a předtím? je tam nějaká sekvence, která se před restartem opakuje? nebo dokonce chyba?
Když bys šetřil dopravní nehodu, taky tě bude především zajímat, co k ní vedlo, ne?
A vzhledem k tomu, že jde o platformu AMD - aktualizoval jsi BIOS?
Náhodné restartování pc
-
- Tvůrce článků
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
Re: Náhodné restartování pc
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
Re: Náhodné restartování pc
Můj komp má teď podobný problém, nebo snad už nemá. Taky se mi dva týdny zpátky začal z ničeho nic resetovat, většinou když jsem u něj nebyl. V zátěži nikdy nic, ale v klidu se tak jednou dvakrát denně prostě zresetnul.
Udělal jsem nějaké úpravy dle tohoto návodu - https://windowsreport.com/kernel-power- ... indows-10/ a problémy na chvíli vymizely. Ovšem pak se zase vrátily, tak jsem se jal pořádně docvaknout kabely všude, kde to jde a zjistil jsem, že PCI-E na grafice byly trochu povytažené. Taky jsem router vypojil z prodlužky a dal ho normálně do zásuvky.
Teď už vypadá všechno v poho (klepu na dřevo). Možná, že ti mé postřehy pomůžou. Někdy to může být i úplná pitomost.
Udělal jsem nějaké úpravy dle tohoto návodu - https://windowsreport.com/kernel-power- ... indows-10/ a problémy na chvíli vymizely. Ovšem pak se zase vrátily, tak jsem se jal pořádně docvaknout kabely všude, kde to jde a zjistil jsem, že PCI-E na grafice byly trochu povytažené. Taky jsem router vypojil z prodlužky a dal ho normálně do zásuvky.
Teď už vypadá všechno v poho (klepu na dřevo). Možná, že ti mé postřehy pomůžou. Někdy to může být i úplná pitomost.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 484
-
od Pic
13 dub 2020 23:20
-