Problem s ex hdd Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

LukasAsus
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: červen 20
Pohlaví: Muž

Problem s ex hdd

Příspěvekod LukasAsus » 01 čer 2020 21:50

Zdravím mam problém s hhd 500G v tv Lg se nezobrazí obsah co sem na něj nahrál. S jinym hdd nemam problém. Formátování jsem zkoušel bez vysledku. Oddíly jsem smazal. Da se použít jine nastavení? Děkuji za odpověď. :-)



Reklama
Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Příspěvky: 8648
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd

Příspěvekod mmmartin » 01 čer 2020 21:51

Některé televize jsou schopné pracovat s externími disky pouze do určité velikosti.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5557
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd

Příspěvekod RIKI22 » 01 čer 2020 22:20

Pozri sa na tie disky, či sú MBR alebo GPT.

LukasAsus
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: červen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd

Příspěvekod LukasAsus » 02 čer 2020 19:36

Ten co funguje je MBR a druhý co nezobrazuje obsah je GPT. co to znamená? Dá se tedy nějak nastavit? oba disky jsou velikosti 500G.

RIKI22
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Příspěvky: 5557
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd

Příspěvekod RIKI22 » 02 čer 2020 19:41

Tak sprav konvert na MBR ale vymažu sa dáta.Alebo skús ten program https://www.diskpart.com/download-home.html.Skúsil som a zostali aj dáta.Ale radšej by som dal pozor, ak tam máš niečo dôležité, tak si sprav zálohu.

LukasAsus
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: červen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problem s ex hdd  Vyřešeno

Příspěvekod LukasAsus » 02 čer 2020 20:06

Ted sem to zkoušel přes zprávu disku převést ale nejde to, ta možnost tam je jen na ni nejde kliknout. Díval jsem se že to nejde u žádného disku. Dá se to někde nastavit třeba v biosu ? Mrknu na ten program. Díky :)

Dodatečně přidáno po 40 minutách 55 vteřinách:
Tak problém vyřešen nakonec se to povedlo přes cmd. Moc děkuji za pomoc RIKI22 :)


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s fps. :/
    od Metesn » 02 lis 2020 22:00 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    6
    853
    od Marfy
    02 lis 2020 22:54
  • CPU problém ?
    od RaTaTa » 09 kvě 2020 18:53 » v Problémy s hardwarem
    11
    547
    od Prophet
    10 kvě 2020 14:12
  • problém s HDD
    od vlkodlak99 » 04 led 2021 22:25 » v Problémy s hardwarem
    2
    149
    od vlkodlak99
    04 led 2021 22:29
  • Problém s MB či RAM
    od Nightway » 18 led 2021 12:37 » v Problémy s hardwarem
    5
    238
    od Nightway
    20 led 2021 09:24
  • Mám problem
    od GIGAADAMYT » 15 srp 2020 09:46 » v Problémy s hardwarem
    6
    332
    od GIGAADAMYT
    15 srp 2020 11:36

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google [Bot] a 9 hostů