Dočasně zamítnuté přihlášení do účtu Amazon

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior

warcraftan
Master Level 7
Master Level 7

Dočasně zamítnuté přihlášení do účtu Amazon

Příspěvek od warcraftan »

Ahoj,
snažím se přihlásit se na svůj amazon účet, ale účet je temporarily locked ,nevím proč, nevím za co, asi kvůli nějakým podezřelým aktivitám, platbám, opět -> nevím jakým, co...
Každopádně jsem se snažil projít jejich ověřovací procedůrou a už při 1. kroku nevím, jak mám dál pokračovat, kdyby mi mohl někdo prosím pomoct 🙏

1, žádný email s textem "Account on hold" nemám
2, nemůžu se Sign in, protože je můj acc "on hold"
3, nemůžu nic z completovat, protože se nemůžu dostat přes bod 1, 2,

Koukám ted do historie odeslaných emailů a psal jsem jim 14.7.2025, bez odezvy na email OFM@amazon.com...Jestli mají nějakou jinou podporu?, nemůžu ji dohledat, protože když kliknu na podporu, pořád to chce po mě se přihlásit,

děkuji.

ps: nejde mi vložit obrázek jako příloha, vždycky to šlo :huh:
ps2: prosím o zdržení komentářů od uživatele petr22
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15

Re: Dočasně zamítnuté přihlášení do účtu Amazon

Příspěvek od petr22 »

Obavam se ze nikdo jiny ti nerekne tolik. Vzpomen si, jak jsi platil - nedaval jsi tam platebni udaje od cizi platebni karty
napriklad? Opakovane vraceni nakoupenych veci? Zkratka neco nestandardniho, co je zakazano v podminkach. Ony jsou dva
stavy - lock a ban. Pokud je ucet uzamcen, vzdy prijde email s vysvetlenim na emailovou adresu zadanou u Amazon uctu, co
presne se stalo, co se ma udelat a hlavne do kdy se to ma udelat. Po uplynuti casoveho limitu uz Amazon nereaguje na maily.
Pokud se nereaguje vcas nebo vysvetleni neni dostatecne, nasleduje ban, ktery je navzdy, coz znamena konec nakupu na Amazonu,
protoze nelze zalozit dalsi na stejnou osobu. Zalezi jedine a pouze na tom, jaky je duvod uzamceni uctu. V kazdem pripade
uzamceni uctu je obvykle nasledkem poruseni podminek Amazonu.

Puvodni mail mohl skoncit ve spamu a byt automaticky vymazan nebo tam mohl byt zadan jiz nedostupny email, jedna se zalezitost
starou pres pul roku, casove limity jsou prekrocene. Toto melo byt reseno ihned, kdyz situace nastala a nez vyprsel casovy limit.

Zkusil bych nemeckou podporu:
impressum@amazon.de
08003638469

Pokud se to nepoved vyresit je jedina moznost zalozit ucet na dalsi osobu s jinym telefonem a emailem.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 27 led 2026 09:59, celkem upraveno 3 x.
mmmartin
Moderátor

Re: Dočasně zamítnuté přihlášení do účtu Amazon

Příspěvek od mmmartin »

Velikost obrázkového souboru je omezená cca na 2 MB a program na to upozorňuje.
pc.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obnovení účtu google
    od miple » » v Internet a internetové prohlížeče
    3 Odpovědi
    24066 Zobrazení
    Poslední příspěvek od petr22

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“