Zobrazení teplot na ploše Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
bouzek007
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: srpen 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod bouzek007 » 08 srp 2008 20:04

Zdravím mám dotaz, chtěl bych si na plochu dát nějakou lištu kde bych měl teploty pc a rychlost ventilátorů a tak.Ale nikde na internetu to nemůžu najít mojhli by jse mi pls pomoct?.Díky


AMD ATHLON 64 X2 4200+EE tray socket AM2,2x DIMM DDR2 512MB 800MHZ Kingmax ,HD WD CAVIAR XL WD3200KS 320 GB SATAII 300 7200 RPM,16MBcache ,GK nVIDIA GEFORCE 7600 GT silent GB 128MB DDR3,DVI,TV,PCIex

Reklama
Uživatelský avatar
actionboy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1247
Registrován: listopad 07
Pohlaví: Muž

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod actionboy » 08 srp 2008 20:19

Co třeba everest :wink:
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

Uživatelský avatar
bouzek007
nováček
Příspěvky: 47
Registrován: srpen 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod bouzek007 » 08 srp 2008 20:26

Jo to jo ale já myslím abych tam měl nějakou lištu na boku obrazovky kde bych si to mohl nastavit.Chápeš?
AMD ATHLON 64 X2 4200+EE tray socket AM2,2x DIMM DDR2 512MB 800MHZ Kingmax ,HD WD CAVIAR XL WD3200KS 320 GB SATAII 300 7200 RPM,16MBcache ,GK nVIDIA GEFORCE 7600 GT silent GB 128MB DDR3,DVI,TV,PCIex

Uživatelský avatar
4men4
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 360
Registrován: srpen 08
Bydliště: Vysočina
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod 4men4 » 08 srp 2008 20:33

Skus: Rainmeter

Uživatelský avatar
actionboy
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1247
Registrován: listopad 07
Pohlaví: Muž

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod actionboy » 09 srp 2008 18:11

No šak jo. zapneš v everestu OSD panel :wink:
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

Uživatelský avatar
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19087
Registrován: květen 07
Pohlaví: Muž

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod X » 09 srp 2008 23:31

Nevím jestli to splňuje zcela tvé požadavky, ale můžeš vyzkoušet:

BGEye 3.0.1.4-Zobrazování informací o systému a hardwaru počítače na ploše místo standardního wallpaperu.zip

BGInfo 4.08-umožňující zobrazení systémových informací na pracovní ploše počítače. Zobrazuje například přihlášeného uživatele, IP adresu, hardwarovou konfiguraci, verzi operačního systému.zip

Computer Name Service 1.04A-Zobrazení jména počítače, IP adresy, čas chodu počítače, využití procesoru, paměti, spuštěné procesy a daších informací přímo na pracovní ploše.zip

weedcolour
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 138
Registrován: březen 07
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod weedcolour » 10 srp 2008 06:15

EXPERTooL3.29
koukni sem
amdathlon643800+dual core,2*512MB,MSIk9nneonForce550,geforce7600gt seagate VIIbaracuda320GB Linux(x86_64amd)Ubuntu-8.10-Interpid Ibex-zatím
Bible-Jan 14,6-Ježíš mu odpověděl:Já jsem ta cesta,život a pravda.Nikdo nepřichází k Otci než skrze mne.

Uživatelský avatar
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8052
Registrován: říjen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod Rewqa » 10 srp 2008 11:19

SensorView
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Uživatelský avatar
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Příspěvky: 7260
Registrován: červenec 07
Bydliště: Třinec
Pohlaví: Muž

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod Owner » 10 srp 2008 11:43

Jednoduše si dejte na kompotenty čidla od teploměru a teploměry si dejte na stůl a je po soft. problému.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Uživatelský avatar
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8052
Registrován: říjen 06
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod Rewqa » 10 srp 2008 11:44

Když na to jdeš takhle Ownere, tak by to možná vyřešil nějakej ten LCD panýlek :), ale neni to levná záležitost.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 16GB Crucial DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

danton3
Level 1
Level 1
Příspěvky: 68
Registrován: květen 10
Bydliště: Canada / Ontario / Toronto
Pohlaví: Muž

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod danton3 » 11 úno 2016 10:35

Owner píše:Jednoduše si dejte na kompotenty čidla od teploměru a teploměry si dejte na stůl a je po soft. problému.

Po tolika letech od uvedení se mi tento návrh šikl :number1: . Než nějaké programy, tak mini teploměr s čidlem na jednu tužkovou. Stačí hodit oko a hned vím jak na tom PC uvnitř je. Navíc teplota se shoduje s tím, co naměří CrystalDiskInfo. Za blbých 89.-Kč.
http://www.uni-shop.cz/vybaveniobchodu/ ... alni-TM969
Díky Ti za nakopnutí. Nejjednodušší napadá nakonec... :idea:

Uživatelský avatar
Karrex
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8256
Registrován: listopad 08
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Zobrazení teplot na ploše

Příspěvekod Karrex » 11 úno 2016 10:55

No, když ti to přijde jednodušší a lepší než tohle :D

Obrázek
Funguji už jen přes SZ a Skype. Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Kontrola teplot
    od WilliamDehner » 01 lis 2020 18:28 » v Vše ostatní (hw)
    6
    538
    od WilliamDehner
    03 lis 2020 16:25
  • Vysoký rozptyl při měření teplot procesoru
    od bobo22 » 12 úno 2021 13:23 » v Problémy s hardwarem
    8
    313
    od Martab
    15 úno 2021 18:53
  • Ikony na ploše
    od MrFanTomas » 22 kvě 2020 22:49 » v Problémy s hardwarem
    1
    511
    od MrFanTomas
    23 kvě 2020 00:23
  • černé pole na ploše
    od coufi » 15 dub 2021 21:37 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    0
    71
    od coufi
    15 dub 2021 21:37
  • Neznámá ikona na ploše
    od Rewade » 21 bře 2021 16:06 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    6
    371
    od Rewade
    31 bře 2021 11:07

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů