Disk je pouze jeden. Zobrazují se dvě partition. A ve skutečnosti jsou 4. Abych b\l ještě přesnější - fyzický disk je pouze jeden. Zobrazují se dva logické disky.
Mám problém s FPS u her například u CS:GO tu mám na střední a 4:3 , zapnu hru stihnu dát tak max. deathmatch a ze třeba 300fps najednou začnou pomalu padat, chvíli se drží na 60fps a pak zase dolů až na nehratelných 10fps míň. Mám pocit ,že by to...
Poslední příspěvek
Ano z ničeho nic jen tak pár dní jsem to řešil než jsem došel k tomu, že nefunguje ventilace.
Čaute,
mám problém s instalaci Windows 10, nabootoval jsem USB fleshku. Pořídil jsem si SSD disk (Samsung EVO 860 500GB) na který ho chci nainstalovat. Avšak při výběru disku během instalace mi píše chybu:
” Systém Windows nelze nainstalovat na...
Poslední příspěvek
Okej, děkuju.
Provedu a dám info.
Dodatečně přidáno po 5 minutách 21 vteřinách:
No chlape tak ty jsi bůh. Fachčí to.
Dobrý den,
potřebuji už nový počítač místo 14 let starého E8300 s SSD. Netuším moc jaké jsou aktuální trendy (můžu klidně měsíc dva počkat na něco nového nebo na zlevnění), proto potřebuji poradit, zda mnou vymyšlená konfigurace bude na mé účely ok...
Poslední příspěvek
R7 2700 už hůř seženeš, esli vůbec, klidně bych to postavil na i5-10400, i7-9700 nebo i7-10700 s integrovanou grafárnou...
k mému standardnímu účtu na GDrive jsem dostal přidělené místo skrze Sdílené disky. V počítači mám nasintalovaný program Zálohování a synchronizace Google disku.
Soubory a základní složky se z GDrive standardně synchronizují. Bohužel...
mám problém, na :C se mi zničehonic, uvolnilo místo o necelých 30GB, nic jsem v nedávné době neodinstalovával. Dnes jsem jedině instaloval, ale to by se mělo spíš místo na disku ubírat :) . Nevím v čem je problém, děkuji za každou pomoc.