Instalace Windows 10

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

krakuCZ
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: únor 20
Pohlaví: Muž

Instalace Windows 10

Příspěvekod krakuCZ » 28 led 2021 10:30

Zdravím, mám dotaz. Napadlo mě, že bych nainstaloval Win10 a do něj aplikace, potom bych ten systém zkopíroval a v případě potřeby bych jej patchnul na PC. Lze to udělat?

Díky za odpověd.



Reklama
Uživatelský avatar
gogo1963
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4058
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Instalace Windows 10

Příspěvekod gogo1963 » 28 led 2021 10:34

kam ho chceš instalovat? Pořád lze udělat "bitovou kopii disku" ... windows se všemi programy, uloženou někde na jiném disku ...
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/ Fractal R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 250GB ocz+250GB ocz+4TB Skyhawk/ 3060Ti/ CORSAIR 750W RM750x/ Strix raid pro/ Dell S2721DGF

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2695
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Instalace Windows 10

Příspěvekod atari » 28 led 2021 10:45

Co to je " patchnul na PC"

Pokud chceš zálohu systému, tak to je jak psal gogo, a nebo se to také jmenuje klonování oddílu C. Pak při problémnech s Win tu kopii (klon) stačí na oddíl C jen obnovit (nakopírovat).

Uživatelský avatar
gogo1963
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4058
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Instalace Windows 10

Příspěvekod gogo1963 » 28 led 2021 10:46

na tyhle hlášky raději nereaguji :D ... to má z nějaké hry
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/ Fractal R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 250GB ocz+250GB ocz+4TB Skyhawk/ 3060Ti/ CORSAIR 750W RM750x/ Strix raid pro/ Dell S2721DGF

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 20581
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Instalace Windows 10

Příspěvekod ITCrowd » 28 led 2021 10:48

Já jen dodám, že pokud si to představuješ tak, že wokna nainstaluješ na svém PC a "zkopíruješ" na jiné, tak pokud nebudou mít identický HW, vůbec se nespustí.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
atari
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2695
Registrován: říjen 08
Pohlaví: Muž

Re: Instalace Windows 10

Příspěvekod atari » 28 led 2021 11:00

Mám zkušenosti z Intelu na kancelářských PC, že po 5 letech provozu, jsem koupil novou opět od Intelu, a ty 5 let staré WIN 7 jsem naklonoval na tu novou desku. Po prvním spuštění, si WIN přechroustaly ovladače, ty ostatní jsem manuálně doinstaloval a WIN funguji doteď.

Jedanlo se však vždy o levné desky pro kancelářsotiu práci, učetnictví, emaily, Office.
Naposledy upravil(a) atari dne 28 led 2021 11:02, celkem upraveno 1 x.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 45911
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Instalace Windows 10

Příspěvekod petr22 » 28 led 2021 11:02

Presne pro tyhle ucely slouzi Sysprep.

Staci spustit a az se vypne pocitac, naklonovat obsah disku.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Instalace Windows 10
    od Nika.Kova » 23 kvě 2020 19:14 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    496
    od Nika.Kova
    23 kvě 2020 20:32
  • Instalace 32 bit windows
    od vojtoun » 04 črc 2020 15:08 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    39
    2068
    od zeus
    23 srp 2020 13:33
  • Instalace windows 7
    od Galimathus » 19 čer 2020 01:49 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    609
    od Galimathus
    19 čer 2020 13:36
  • Zaseknutí instalace Windows 10
    od wounter59 » 03 úno 2021 21:41 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    288
    od wounter59
    04 úno 2021 00:17
  • Čistá instalace Windows 10 pro laptop MSI
    od Fjúčuring » 25 čer 2020 21:53 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    4
    466
    od JuRas
    26 čer 2020 12:37

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti