Win.10 sekání kvůli grafice.

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 29 čer 2020 10:56

Mám tento PC:OP Windows 10 Home
z.d. Asus P5G41T-ML
GForce 9500 GT
core 2 duo E 7300
4GB DDR3
Počitač jede dobře mě to stačí ALE jednou za dva dny se sekne a vždy v prohlížeči událostí mje to vinou ovladače grafiky.Zkusil jsem asi 7 různých verzí ovladačů i graf.karet (G:f.6300,6600,7300) a je to pořád stejné.Prosím o sdělení zda by to odstranila nová grafická karta třeba GT 710. Děkuji

Opravdu to nebude v grafice ?Mám ještě tři podobné PC a tam také vyzkoušeny grafiky a dělá to to samé, seká se.Paměti přeskoušeny Mam testem,zdroj vyměněn,HDD také bez závad.Proč je v přehledu událostí pořád jenom selhání grfického ovladače ?

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21125
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod ITCrowd » 29 čer 2020 11:17

dump se nevytvoří?
Nahraj eventlog na leteckou poštu, zkusím se na to podívat. Návod zde: viewtopic.php?f=118&t=129195 bod 1b)
Dále můžeš vyzkoušet nějaký live linux, zda se závada projeví. Ale vzhledem k tomu, že je to jednou za delší dobu se asi neukáže.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 29 čer 2020 11:24

Zkusím,ještě bych dodal že Win.7 i Win.8,1 jedou bez sekání.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21125
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod ITCrowd » 29 čer 2020 11:41

A ovladače jsou všechny OK? Nikde žádný trojúhelník, nebo vykřičník? Zkontroluj ve správci zařízení.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 47316
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod petr22 » 29 čer 2020 12:30

Ovladace nejsou OK urcite, ta grafika je tak stara, ze pro ni nejsou ovladace na W10.

Bud rad ze 10 let stara grafika je vubec jeste funkcni.

Jede nejspis na nejakych generic ovladacich bez akcelerace.

Pokud pujde s grafikou jako je Geforce 710 vubec ten pocitac zapnout, tak by mohla pomoct.

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 29 čer 2020 15:00


Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21125
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod ITCrowd » 29 čer 2020 15:51

Chyba ovladače directx dxgmms1.sys. Což může s grafikou souviset.
Kromě toho mi to ukazuje systém Win8.1. A to rozporuje tvé tvrzení, že ve win8.1 běží systém v pořádku.
A navíc jsem chtěl event.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 29 čer 2020 16:34

Promin,tak jsem to nějak popletl.Mám tři PC s různýma OS.Ted konečně mám ten správný PC a jedu na OS Win.10,a integrovanou grafiku.Hned jak se sekne dám vědět.Na grafiku G.F.9500GT tam byl ovladač 341,74 pro Win.140 64 bitů

vlado33333
Level 1
Level 1
Příspěvky: 94
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Win.10 sekání kvůli grafice.

Příspěvekod vlado33333 » 02 črc 2020 09:10

Tak jsem v neděli to zapojil na integr.grafiku a zatím to je dobré.Mohu nechat graf.kartu ve slotu ?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Proc ne(hrat) na integrovane grafice od amd
    od p3v4x » 17 črc 2020 20:23 » v Problémy s hardwarem
    7
    771
    od xbs
    18 črc 2020 17:23
  • Dotaz ke grafice ( pravděpodobně nějaký problém )
    od ARES30 » 23 pro 2020 05:30 » v Problémy s hardwarem
    2
    179
    od petr22
    23 pro 2020 06:48
  • Mikrofon nefunguje nejspíše kvůli driverům
    od ŠimonVykoukal » 24 srp 2020 14:54 » v Problémy s hardwarem
    1
    318
    od kecalek
    24 srp 2020 17:08
  • sekání pc/sekání zvuku
    od Kojda » 04 pro 2020 19:33 » v Problémy s hardwarem
    0
    348
    od Kojda
    04 pro 2020 19:33
  • Samovolný restart WIN 10 kvůli údajné chybě systému.
    od Tom77 » 19 pro 2020 21:41 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    1
    521
    od mmmartin
    20 pro 2020 00:16

Zpět na “Windows 10, 8, 7..”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], rhsCZ a 4 hosti