Problém s TEREDO Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Uživatelský avatar
Lukáš Werner
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problém s TEREDO

Příspěvekod Lukáš Werner » 19 bře 2020 21:47

Opět nic, zkusil jsem změnit adresu, restartovat PC pro případný změny, opět nic. Stejné jak u druhého obrázku v příspevku. ( Akorát jiný server name pochopitelně.



Reklama
matvija35
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 262
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Problém s TEREDO

Příspěvekod matvija35 » 19 bře 2020 21:57

Tak skusil by som odinstalovat teredo, co je moje druhe riesenie ktore aj mne pomohlo.
V prikazovom riadku ako admin zadas netsh interface Teredo set state disabled.
Zapnes spravcu zariadeni a das zobrazit a ukazat vsetky skryte zariadenia, odinstalujes vsetko co ma v sebe teredo a restartnes PC. Po restarte v prikazovom riadku zadas ako admin netsh interface Teredo set state type=default
MB MSI B85-G41 CPU Intel i5 4460 RAM Crucial 3x4GB GPU Gigabyte GTX 770
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Kingston HyperX Fury 120GB SoundCard Creative Sound Blaster Z Case Zalman Z1 Neo Headphones Beyerdynamic DT990 250ohmDACTopping E30 Headphone AMPJDS Labs Atom Mouse SteelSeries Kinzu V3

Uživatelský avatar
Lukáš Werner
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: Problém s TEREDO

Příspěvekod Lukáš Werner » 19 bře 2020 22:03

To je právě ten problém. Když dám správce zařízení - zobrazit skryté zařízení, tak nikde Teredo název nevidím.

LordBlack
nováček
Příspěvky: 1
Registrován: únor 21
Pohlaví: Muž

Re: Problém s TEREDO

Příspěvekod LordBlack » 27 úno 2021 11:08

Tu máš návod:

Nastavení Teredo serveru
- "win10.ipv6.microsoft.com"
nastavuje se příkazem v příkazovém řádku (cmd) - cmd je nutno spustit Jako správce

C:\ *** > netsh int ipv6 set teredo enterpriseclient win10.ipv6.microsoft.com

- "teredo.remlab.net"
nastavuje se příkazem v příkazovém řádku (cmd) - cmd je nutno spustit Jako správce

C:\ *** > netsh int ipv6 set teredo enterpriseclient teredo.remlab.net

jiné funkční Teredo servery lze nastavit obdobně, stejným příkazem
- kontrola stavu a nastavení konkrétního Teredo serveru: lze provést opět příkazem

C:\ *** > netsh int ipv6 show teredo

Všetko pojde pekne hladko. ;)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 46653
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Problém s TEREDO  Vyřešeno

Příspěvekod petr22 » 27 úno 2021 11:24

Vazzne myslis, ze to tazatele ktery tu uz rok nebyl stale zajima ?

Nema smysl odpovidat na dotazy stare mnoho mesicu nebo dokonce let.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mám problem
    od GIGAADAMYT » 15 srp 2020 09:46 » v Problémy s hardwarem
    6
    371
    od GIGAADAMYT
    15 srp 2020 11:36
  • RAM problem.?
    od lukas222 » 19 úno 2021 21:33 » v Problémy s hardwarem
    6
    316
    od lukas222
    20 úno 2021 10:58
  • problém s HDD
    od vlkodlak99 » 04 led 2021 22:25 » v Problémy s hardwarem
    2
    172
    od vlkodlak99
    04 led 2021 22:29
  • Problém s RAM
    od Filip Křivánek » 21 črc 2020 02:29 » v Problémy s hardwarem
    12
    783
    od RIKI22
    21 črc 2020 17:19
  • Problém s MB či RAM
    od Nightway » 18 led 2021 12:37 » v Problémy s hardwarem
    5
    288
    od Nightway
    20 led 2021 09:24

Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], šulda a 6 hostů