Přesměrovaní portů

...

Moderátor: Mods_senior

Uživatelský avatar
nakatomi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Přesměrovaní portů

Příspěvekod nakatomi » 15 led 2019 18:24

Ahoj, dnes mi PODA aktivovala veřejnou adresu, ale potřeboval bych abych se na muj domaci server dostal i z venší, jelikož do modemu od pody je napojeny muj router TP-Link a pžes něj jede i server, mohl by někdo poradit?
Můj domací server je klasické PC s debianem

Dodatečně přidáno po 3 minutách 27 vteřinách:
takhle to vypada u mě přes pc ale potřebuji aby to šlo i z jineho pc tak
IMG_20190115_180447.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


MB /ASUS PRIME H310M-R R2.0 CPU /Intel i3 9100F + SilentiumPC Spartan 3 PRO RAM /Kingston HyperX Fury 12GB (Kit 1x8GB,1x4GB) 2400MHz DDR4 GPU /Asus GTX 1660S 6GB GDDR6 HDD /M2 120GB WD + 2x Seagate Desktop HDD (Barracuda 7200.14) 1TB PSU /Corsair 500W OS /Windows 10 Pro 64Bit

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 20367
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod ITCrowd » 15 led 2019 18:28

A jako službu potřebuješ zpřístupnit?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
nakatomi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod nakatomi » 15 led 2019 18:30

ten shoutcast
MB /ASUS PRIME H310M-R R2.0 CPU /Intel i3 9100F + SilentiumPC Spartan 3 PRO RAM /Kingston HyperX Fury 12GB (Kit 1x8GB,1x4GB) 2400MHz DDR4 GPU /Asus GTX 1660S 6GB GDDR6 HDD /M2 120GB WD + 2x Seagate Desktop HDD (Barracuda 7200.14) 1TB PSU /Corsair 500W OS /Windows 10 Pro 64Bit

SpaceExplo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 575
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod SpaceExplo » 15 led 2019 19:26

a na jakym portu ten shoutcast posloucha?
Pozor: neumim cist myslenky (ani na dalku, ani po internetu) a nectu mezi radky.

Uživatelský avatar
nakatomi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod nakatomi » 15 led 2019 19:38

na žádnem, chci aby to šlo jak je na obrázku ve vyhledavači
MB /ASUS PRIME H310M-R R2.0 CPU /Intel i3 9100F + SilentiumPC Spartan 3 PRO RAM /Kingston HyperX Fury 12GB (Kit 1x8GB,1x4GB) 2400MHz DDR4 GPU /Asus GTX 1660S 6GB GDDR6 HDD /M2 120GB WD + 2x Seagate Desktop HDD (Barracuda 7200.14) 1TB PSU /Corsair 500W OS /Windows 10 Pro 64Bit

SpaceExplo
Level 3
Level 3
Příspěvky: 575
Registrován: srpen 17
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod SpaceExplo » 15 led 2019 19:50

tak potom to bude klasicky nesifrovany http port 80.

A pokud jsi si OPRAVDU (!!!!) jistej, ze to chces (tedy otevrit to do sveta komunikoli), tak potrebujes na routeru nastavit "port forward" na port 80 na tu IP 192.168.0.139
Pozor: neumim cist myslenky (ani na dalku, ani po internetu) a nectu mezi radky.

Uživatelský avatar
nakatomi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod nakatomi » 15 led 2019 20:12

Ano jsem ale zatím se mi to nějak nedaří
MB /ASUS PRIME H310M-R R2.0 CPU /Intel i3 9100F + SilentiumPC Spartan 3 PRO RAM /Kingston HyperX Fury 12GB (Kit 1x8GB,1x4GB) 2400MHz DDR4 GPU /Asus GTX 1660S 6GB GDDR6 HDD /M2 120GB WD + 2x Seagate Desktop HDD (Barracuda 7200.14) 1TB PSU /Corsair 500W OS /Windows 10 Pro 64Bit

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 20367
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod ITCrowd » 15 led 2019 21:31

O to se ani nepokoušej.
1. zabezpeč si spojení přes SSL
2. zvol si port komunikace
3. V routeru tento port nasměruj na server (př. 1235 <-> 192.168.0.139:443) 443 je standardní port ssl
4. do prohlížeče pak zadáš svou veřejnou IP adresu : port (např. 123.321.123.456:1235
Upozorňuji, že 192.168 není veřejná adresa
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
nakatomi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod nakatomi » 19 led 2019 16:10

Ahoj, tak už se mi to podařilo zprovoznit :-) ale ještě jsem se chtěl zeptat na jednu věc, když vytvořím radio tak každé radio dostane přidělený port 8000+ Můj dotaz zní, je nějaká možnost to nějak nastavit abych při vytvoření nového radia nemusel v routeru nastavovat zvlášt port pro dané rádio?
Děkuji
MB /ASUS PRIME H310M-R R2.0 CPU /Intel i3 9100F + SilentiumPC Spartan 3 PRO RAM /Kingston HyperX Fury 12GB (Kit 1x8GB,1x4GB) 2400MHz DDR4 GPU /Asus GTX 1660S 6GB GDDR6 HDD /M2 120GB WD + 2x Seagate Desktop HDD (Barracuda 7200.14) 1TB PSU /Corsair 500W OS /Windows 10 Pro 64Bit

zeus
Elite Level 10
Elite Level 10
Příspěvky: 9942
Registrován: únor 12
Bydliště: Pankrac
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod zeus » 20 led 2019 11:20

DMZ
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Uživatelský avatar
nakatomi
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1345
Registrován: listopad 10
Pohlaví: Muž

Re: Přesměrovaní portů

Příspěvekod nakatomi » 20 led 2019 12:23

A jo, děkuji
MB /ASUS PRIME H310M-R R2.0 CPU /Intel i3 9100F + SilentiumPC Spartan 3 PRO RAM /Kingston HyperX Fury 12GB (Kit 1x8GB,1x4GB) 2400MHz DDR4 GPU /Asus GTX 1660S 6GB GDDR6 HDD /M2 120GB WD + 2x Seagate Desktop HDD (Barracuda 7200.14) 1TB PSU /Corsair 500W OS /Windows 10 Pro 64Bit


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Je bezpečné přesměrování portů routeru?
    od Peťa » 31 pro 2020 10:34 » v Administrace sítě
    6
    265
    od Peťa
    31 pro 2020 12:27
  • Otevreni portu na fritzbox 7490
    od arpi » 17 pro 2020 15:30 » v Sítě - hardware
    3
    163
    od zeus
    17 pro 2020 18:09
  • Neví tady někdo jak změnit nastavení portů na O2 5G routeru?
    od LegendCZ » 18 dub 2020 01:05 » v Internet a internetové prohlížeče
    6
    553
    od LegendCZ
    18 dub 2020 01:37

Zpět na “Vše ostatní (inet)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů