TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru Vyřešeno

Routery, modemy, Wifi AP, switche, kabely, konektory…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

teichmann.ondrej
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 736
Registrován: leden 14
Pohlaví: Nespecifikováno

TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru

Příspěvekod teichmann.ondrej » 12 dub 2020 20:46

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, zda lze nějak ještě do mého routeru přípojit extender TP-LINK RE200 v1 pokud není kompatibilní s mobilní aplikaci Tether.

Podle tato mobilní aplikace není kompatibilní s mým extenderem.
Lze to nějak vyřešit?

děkuji za rady,

Ondra

Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21119
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru

Příspěvekod ITCrowd » 12 dub 2020 21:45

Nepíšeš, co máš za router.
Pokud má fungovat jako repeater, pak by mělo stačit stisknout WPS na routeru a na extenderu a zařízení by se měla najít.
Ideální by bylo, pokud by mohl fungovat jako AP, pak by stačilo propojit ho kabelem s routerem a nastavit wifi.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

teichmann.ondrej
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 736
Registrován: leden 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru

Příspěvekod teichmann.ondrej » 12 dub 2020 22:00

Router mám TP LINK ARCHER VR400 v 1.0

Pokud jsem to propojil kabelem extender a router, tak počítač mi napsal mám konflikt dvou IP adres připojení nefunguje.

Pokud jsem to chtěl nastavit přes jejich IP adresu od TPlinku, tak již nefunguje.
Přes jejich mobilní aplikaci není tato verze kompatibilní.
Vidím jen v aplikaci router, ale nevím jak se do něj přihlásit protože neznám heslo pro něj (defaultní admin nefunguje, heslo na wifi nefunguje). Tenkrát jsem to nastavoval postaru ještě na IP adrese.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21119
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru

Příspěvekod ITCrowd » 12 dub 2020 22:06

To cos teď napsal je k ničemu.
Když nemáš přihlášení do routeru, pak WPS.
Do extenderu se ještě dostaneš tak, že ho zresetuješ (podržíš reset, dokud neprobliknou LED), připojíš ho k počítači kabelem a do prohlížeče napíšeš adresu 192.168.0.254. Zobrazí se administrační rozhraní.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

teichmann.ondrej
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 736
Registrován: leden 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru

Příspěvekod teichmann.ondrej » 12 dub 2020 22:36

- WPS jsem zkoušel a jen mi notebook házel chyby o dvojí detekci stejné IP adresy.

- kde získám to heslo do routeru, když jsem se nikdy nemusel přes aplikaci tam přihlašovat a vždy stačila ip adresa a jméno a heslo které bylo vyražené

- odpojil jsem WiFi a kabelem jsem připojeny k extenderu a internet funguje takže už to je připojené?
K IP adrese se nedá připojit.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21119
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru

Příspěvekod ITCrowd » 12 dub 2020 22:46

Pokud to funguje takhle, tak to vypadá, že extender funguje v režimu klienta.
Jestli se k té IP adrese nepřipojíš pak:
- menuál lže
- neresetoval jsi extender
- v nastavení IPv4 nemáš nastaveno získat IP adresu automaticky
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

teichmann.ondrej
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 736
Registrován: leden 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru

Příspěvekod teichmann.ondrej » 13 dub 2020 10:48

Co to znamená v režimu klienta, že si vzal všechno od routeru a v telefonu jde vidět jen pod SSID routeru?
Pokud ano, tak tohle jsem chtěl.

Resetoval jsem router několikrát, ale pokaždé mi ta adresa www.tplinkextender.com nebo jak to má být odkazuje na to at si stahnu jejich aplikaci a ta podporuje jen TP LINK RE200 v2.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21119
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru

Příspěvekod ITCrowd » 13 dub 2020 11:45

1. Já nepsal, že máš resetovat router.
2. Já nepsal, že se máš připojovat na tplinkextender.
3. Já nepsal, že máš používat nějakou aplikaci.
viewtopic.php?f=62&t=140989
Pokud jsi spokojený, nech to tak.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

teichmann.ondrej
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 736
Registrován: leden 14
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: TP LINK RE200 v1: Připojení k routeru  Vyřešeno

Příspěvekod teichmann.ondrej » 13 dub 2020 12:36

1. Omlouvám se - myslel jsem extender - ten jsem resetoval několikrát a
2. Tvůj zadaný IP odkaz nefunguje a píše mi to, že zadaný odkaz nefumguje
3. spíše mě stránky TP linku odkážou na nějakou aplikaci Tether

Vypadá to, že zesilovač funguje - zamykám téma a děkuji


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Propojení dvou routerů TP-Link
    od vlachla » 15 kvě 2021 10:49 » v Sítě - hardware
    5
    299
    od ITCrowd
    15 kvě 2021 13:53
  • TP-LINK CPE210 - Padá připojení
    od BackPa » 02 zář 2020 10:44 » v Sítě - hardware
    6
    713
    od ITCrowd
    03 zář 2020 15:44
  • TP-Link - WiFi připojeno , bez připojení internetu
    od Glazz » 17 črc 2020 18:41 » v Sítě - hardware
    1
    1052
    od ITCrowd
    18 črc 2020 11:52
  • DECO M4 připojení dalšího routeru přes WIFI
    od MK_Vs » 07 led 2021 19:16 » v Administrace sítě
    6
    561
    od MK_Vs
    08 led 2021 16:41
  • Zapojení hlavního routeru a dvou routerů jako switch
    od johyneek » 17 bře 2021 23:35 » v Administrace sítě
    1
    479
    od ITCrowd
    18 bře 2021 09:23

Zpět na “Sítě - hardware”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Google Adsense [Bot] a 3 hosti