IDT High definition audio

...

Moderátor: Mods_senior

Dellcal
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

IDT High definition audio

Příspěvekod Dellcal » 14 kvě 2020 07:26

Ahoj,

reinstaloval jsem pc a zmizel mě program kterým jsem mohl nastavit zvuk/sluchátka tzn potlačení šumu apod. Vím že používám IDT High definition audio, program se jmenoval možná i nějak podobně ale nemůžu to nikde najít. Potřeboval bych tedy zase nějak nainstalovat prostředí ve kterém tohle vše můžu řídit.



Reklama
Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 20570
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod ITCrowd » 14 kvě 2020 07:44

Vítej na PC-HELP!
Pravděpodobně si wokna nahrály svůj ovladač na zvukovku.
Můžeme zkusit pohledat, jaký tam patří, ale to budeš muset sdělit přesný typ a výrobce základní desky. A typ OS (např. Win10/64bit).
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Dellcal
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod Dellcal » 14 kvě 2020 07:51

AMD A 10-5700 APU, 3,4GHz with Radeon Graphic, Win10/64bit, program se myslím předtím jmenoval DTS Sound Software něco takového ale když to teď hledám tka jsme našel jen něco na microsoft storu za peníze

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 20570
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod ITCrowd » 14 kvě 2020 07:53

ITCrowd píše:Vítej na PC-HELP!
Pravděpodobně si wokna nahrály svůj ovladač na zvukovku.
Můžeme zkusit pohledat, jaký tam patří, ale to budeš muset sdělit přesný typ a výrobce základní desky. A typ OS (např. Win10/64bit).
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Dellcal
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod Dellcal » 14 kvě 2020 08:08

Jo sry:

výrobce: MSI
typ: 2AE0

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 20570
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod ITCrowd » 14 kvě 2020 08:24

K tomu na win10 nemůžu najít nic :-(
Pokud máš staré ovladače na CD a je tam ten program, můžeš ho zkusit nainstalovat, ale nejspíše to nepojede.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Dellcal
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod Dellcal » 14 kvě 2020 08:33

hmmm nejaka rada co ted?

souky5
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1097
Registrován: leden 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod souky5 » 14 kvě 2020 08:45


Dellcal
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod Dellcal » 14 kvě 2020 09:05

id
Naposledy upravil(a) Dellcal dne 14 kvě 2020 10:58, celkem upraveno 1 x.

souky5
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1097
Registrován: leden 11
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod souky5 » 14 kvě 2020 09:08

to není ono :), ty ovladače jsi zkoušel?

Dellcal
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: květen 20
Pohlaví: Muž

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod Dellcal » 14 kvě 2020 09:18

sry lidi sem noob:D jako id hw je tedy potřeba.

hele nevim presne co ss tema ovladacema to mam nejaky(jaky?) stahnout? a on prepiise ten co mam? pka nejaky restart nebo?

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 20570
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: IDT High definition audio

Příspěvekod ITCrowd » 14 kvě 2020 09:25

Zkus: Správce zařízení -> najít zvukovou kartu -> Pravý klik -> Vlastnosti -> Ovladač -> Vrátit změny ovladače
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Audio-Technica AG1 X High Fidelity
    od klimA. » 24 kvě 2020 12:03 » v P: Hardware
    0
    480
    od klimA.
    24 kvě 2020 12:03
  • Audio - HW optimalizace
    od ahcym » 15 zář 2020 18:20 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    10
    658
    od ahcym
    04 říj 2020 14:08
  • přepínač audio
    od Dol » 01 úno 2021 16:58 » v Vše ostatní (z oblasti IT)
    2
    225
    od Dol
    01 úno 2021 19:17
  • zapojení přední audio
    od Leddo » 14 kvě 2020 18:23 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    299
    od Leddo
    14 kvě 2020 18:23
  • Audio technika - webinář
    od adam95 » 01 dub 2020 19:24 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    0
    274
    od adam95
    01 dub 2020 19:24

Zpět na “Vše ostatní (sw)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti