Codename:Outbreak - problém Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Uživatelský avatar
FIDLIK
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1687
Registrován: květen 08
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Codename:Outbreak - problém

Příspěvekod FIDLIK » 17 dub 2010 20:42

po nějaké době se opět vracím k problému který stále nebyl vyřešen, pokud někdo víte prosím pomozte
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS

Reklama
Uživatelský avatar
liborek
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2570
Registrován: prosinec 05
Bydliště: Kroměříž
Pohlaví: Muž

Re: Codename:Outbreak - problém

Příspěvekod liborek » 17 dub 2010 22:14

No tak zkus to co by jsi neměl :o Mě např nešly nové originály od EA a taky něco starýho,opět origo.Ty nový jsem vyřešil a z těch starých se mě dvě ze šesti také rozjely.Myslím,že víš o čem mluvím.Chce to stáhnout takovou pomůcku.Všechno jen naznačuji.Ovšem já mám XP a nevím jak reagují Visty.
karlos.Jak vidíš někdy je to přesně naopak.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Uživatelský avatar
FIDLIK
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1687
Registrován: květen 08
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Codename:Outbreak - problém

Příspěvekod FIDLIK » 17 dub 2010 22:42

Chápu, ale to už jsem taky zkoušel a bez úspěchu :(
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS

Uživatelský avatar
FIDLIK
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1687
Registrován: květen 08
Bydliště: Kolín
Pohlaví: Muž

Re: Codename:Outbreak - problém

Příspěvekod FIDLIK » 05 čer 2010 10:02

zkouším toto téma opět obnovit, třeba mezi tím někdo tento problém vyřešil, nebo ví co stím dělat :)
i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS

Dobroděj
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: Codename:Outbreak - problém

Příspěvekod Dobroděj » 16 bře 2020 12:56

Dnes. V roce 2020. Můžu říct že jsem měl stejný problém. 3X scena a černá nebo červená obrazovka s obrázkem venoma masky. Stahuju jiný soubory této hry a zkouším na to přijít. Tak pokud si stále nevíš rady. Tak teď budeš mít možnost ten návod najít. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

mtc
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 743
Registrován: prosinec 08
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Codename:Outbreak - problém  Vyřešeno

Příspěvekod mtc » 17 bře 2020 07:56

dnes už tu hru nerozjedete,mám originál a stejně si ho nezahraju


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • RAM problem.?
    od lukas222 » 19 úno 2021 21:33 » v Problémy s hardwarem
    6
    362
    od lukas222
    20 úno 2021 10:58
  • PS 4 problém
    od Dydy » 10 srp 2020 20:18 » v Herní konzole
    0
    891
    od Dydy
    10 srp 2020 20:18
  • Problém s MB či RAM
    od Nightway » 18 led 2021 12:37 » v Problémy s hardwarem
    5
    336
    od Nightway
    20 led 2021 09:24
  • Problém s RAM
    od Filip Křivánek » 21 črc 2020 02:29 » v Problémy s hardwarem
    12
    888
    od RIKI22
    21 črc 2020 17:19
  • pc problém
    od OZZAK2012 » 12 bře 2021 14:56 » v Windows 10, 8, 7..
    2
    286
    od OZZAK2012
    12 bře 2021 15:06

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 3 hosti