COD: Warzone

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Mycc
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

COD: Warzone

Příspěvekod Mycc » 15 bře 2020 21:37

Dobrý večer,
Stáhl jsem si tuhle novou BR hru, a mam hrozný záseky, třeba když začnu na někoho střílet, tak se to na 2 sekundy sekne, a já jsem mrtvej a je to všechno v čudu. U normálního COD MW jsem tento typ záseků nepostihl. Udělal jsem všechno možný, co mi kde na youtube poradili, ale je to stále stejné.
Co se týče komponentů:
-i3 8100 (Pracuje v pořádku, občas to skočí na 100%, ale nezahřívá se nic, ale toto se děje vážně mimořádně)
- palit 1060 6gb (stupně v pořádku, zatěžovaná velmi mírně)
- 8gb ram 3200mhz (Tady by mohl být ten problém, protože v doporučených je alespon 12gb RAM, ale jestli-že to má jet na minimální požadavky v pořádku, tak by tyto záseky být neměli)

Děkuji.



Reklama
mtc
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 743
Registrován: prosinec 08
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: COD: Warzone

Příspěvekod mtc » 16 bře 2020 12:01

slabé cpu a víc paměti by to chtělo

Mycc
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: COD: Warzone

Příspěvekod Mycc » 16 bře 2020 12:06

CPU na doporučené požadavky v pohodě stačí, a to i na náročnějších hrách

Uživatelský avatar
phixion
Level 3
Level 3
Příspěvky: 455
Registrován: listopad 18
Pohlaví: Muž

Re: COD: Warzone

Příspěvekod phixion » 16 bře 2020 12:41

Bud RAM, alebo CPU. Skor ale asi RAM. Skus vypnut programy na pozadi / po starte ak ti nieco bezi.
Ryzen 7 3700X, MSI B450 Gaming Pro Carbon AC, BeQuiet! Dark Rock 4, 64GB Patriot Viper Steel DDR4 3600Mhz, Sapphire Pulse Radeon RX 5700 8GB, Samsung 970 Evo 500GB NVMe, 2 x Crucial MX500 1 TB SATA, Seasonic Focus GX 650W, Fractal Define S, 4 x BeQuiet! Pure Wings 2 140mm, 27" Samsung S27R750 VA 144Hz, Logitech G Pro Wireless, Logitech G213, HyperX Cloud Flight

Dobroděj
nováček
Příspěvky: 3
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: COD: Warzone

Příspěvekod Dobroděj » 16 bře 2020 13:26

Procesor vyměnit. Ten ti tam brzdí celé PC.

behavioralista
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1336
Registrován: únor 14
Bydliště: Jižní Morava
Pohlaví: Muž

Re: COD: Warzone

Příspěvekod behavioralista » 16 bře 2020 13:32

Tak jak píšeš, grafika si lenoší, zatímco procesor se potí a nestíhá.Máš málo RAM.

Mycc
nováček
Příspěvky: 9
Registrován: březen 20
Pohlaví: Muž

Re: COD: Warzone

Příspěvekod Mycc » 16 bře 2020 23:53

RAMky jsem objednal, tak uvidíme.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • COD: Warzone -
    od Gibbson » 16 zář 2020 18:04 » v Hry
    6
    706
    od Gibbson
    19 zář 2020 10:40
  • Dropy fps warzone
    od Pakak » 23 bře 2021 22:32 » v Hry
    15
    520
    od kachnak
    24 bře 2021 18:16
  • Nízké fps warzone
    od Pakak » 26 bře 2021 14:49 » v Hry
    59
    1083
    od Pakak
    28 bře 2021 13:40
  • COD: warzone pád na plochu
    od bugicek7lpCZ » 12 kvě 2020 20:50 » v Hry
    1
    407
    od mtc
    15 kvě 2020 20:36
  • Warzone problémy se zvukem
    od Ghoust23 » 09 lis 2020 23:29 » v Hry
    7
    745
    od Ghoust23
    28 lis 2020 11:48

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 4 hosti