Trvalé zapnutí plynulého scrollování v AA Reader.
Moderátor: Mods_senior
-
mmmartin
- Moderátor
Re: Trvalé zapnutí plynulého scrollování v AA Reader.
Děkuju !!! dnes na tom zapracuju a dám vědět.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
Cemada
- Level 1.5

Jak jsem psal dříve, Reader si pamatuje nastavení daného dokumentu. Tedy aspoň u mě.
Mám nastaveno:
Předvolby -> Zobrazení stránky -> Uspořádání stránek: Jedna stránka.
Tím standardně roluji kolečkem po celých stránkách.
Pokud ale v otevřeném dokumentu nastavím: Nabídka -> Zobrazit -> Zobrazení stránky -> Zapnout posouvání
(nebo rychleji přes ikonu dole u pravého okraje jak ukazuje Petr), tak po zavření Readeru a znovu otevření daného dokumentu je posouvání zapnuté.
Přitom jiný dokument, dříve neotevřený (nebo u kterého bylo posouvání dříve vypnuté), roluje po celých stránkách, tzn. tak, jak je nastaveno v Předvolbách.
Z toho usuzuji, že si Reader pamatuje toto nastavení pro daný dokument.
Kdyby se nastavení ukládalo přímo do PDF souboru, tak by se změnil datum změny PDFsouboru nebo ne?
Mám nastaveno:
Předvolby -> Zobrazení stránky -> Uspořádání stránek: Jedna stránka.
Tím standardně roluji kolečkem po celých stránkách.
Pokud ale v otevřeném dokumentu nastavím: Nabídka -> Zobrazit -> Zobrazení stránky -> Zapnout posouvání
(nebo rychleji přes ikonu dole u pravého okraje jak ukazuje Petr), tak po zavření Readeru a znovu otevření daného dokumentu je posouvání zapnuté.
Přitom jiný dokument, dříve neotevřený (nebo u kterého bylo posouvání dříve vypnuté), roluje po celých stránkách, tzn. tak, jak je nastaveno v Předvolbách.
Z toho usuzuji, že si Reader pamatuje toto nastavení pro daný dokument.
Kdyby se nastavení ukládalo přímo do PDF souboru, tak by se změnil datum změny PDFsouboru nebo ne?
-
mmmartin
- Moderátor
Našel jsem na vodorovné liště ikonu z obrázku v první odpovědi, která zapíná scrollování bez nutnosti hrabat se v menu zobrazení, což mi momentálně stačí, je to otázka jednoho kliknutí.
Jinak všechny postupy uvedené výše nevedly k trvalému zapnutí, ale nevylučuju, že chyba je v mém nepochopení sdělovaného.
Děkuju mmm
Jinak všechny postupy uvedené výše nevedly k trvalému zapnutí, ale nevylučuju, že chyba je v mém nepochopení sdělovaného.
Děkuju mmm
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4 Odpovědi
- 16813 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mmmartin
-
- 1 Odpovědi