MNo občas se mi stane že někomu poradím a třeba teď sem dával do excelu soubor vidím jedno stažení ale že by dotyčný aspoň 4* zmáčkl klávesu a napsal "díky" to nee pak se nená ale cenu namáhat rozvíjet debatu když o ní třebas už dotyčný nejeví zájem.
Jestli by nešlo nějaká značka u přízpěvku který byl čtený ze stejné IP adresy jako adresa prvního přízpěvku pro nepřihlášené pokud se dotyčný přihlásí a navštíví vlastnoručně založenou diskusy mohlo by to rovnou někam šoupnout datum, čas poslední návštěvy diskuse.
Hele kravina ale jak velká to už musíte vy.
K Fóru: Jde nějak označit že tu byl ? (Vyřešeno)
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
K Fóru: Jde nějak označit že tu byl ? (Vyřešeno)
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Jo chápu tě. Už jsem tu několikrát viděl rozjeté téma a tazatel se od poloviny neozval. Pak se tam někdo snaží dál pomáhat, ale nevíš jestli to k něčemu bylo. To že uvidíš jestli si to přečetl je celkem k ničemu. Stejně nevíš jestli mu to pomohlo, nebo se na to vyprd a hledal pomoc jinde. Tyto lidé bez slušnosti a sebeucty mě jsou ukradený a vypouštím to.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: K Fóru: Jde nějak označit že tu byl ?
Ahoj Honzo, vůbec to není "kravina". Bohužel tohle se někdy děje. Lidé potřebují poradit, jsou aktivní a ptají se, jakmile se zbaví problému, zbaví se zároveň i potřeby min. poděkovat. Naštěstí, dle mého názoru, tohle jsou spíše výjimky. Jsem přesvědčený, že pravidelní návštěvníci pc-helpu jsou vděční a dávají to patřičně najevo.Jan Pašek píše:MNo občas se mi stane že někomu poradím a třeba teď sem dával do excelu soubor vidím jedno stažení ale že by dotyčný aspoň 4* zmáčkl klávesu a napsal "díky" to nee pak se nená ale cenu namáhat rozvíjet debatu když o ní třebas už dotyčný nejeví zájem.
Jestli by nešlo nějaká značka u přízpěvku který byl čtený ze stejné IP adresy jako adresa prvního přízpěvku pro nepřihlášené pokud se dotyčný přihlásí a navštíví vlastnoručně založenou diskusy mohlo by to rovnou někam šoupnout datum, čas poslední návštěvy diskuse.
Hele kravina ale jak velká to už musíte vy.
Teď k tvému dotazu: tohle momentálně fórum nezobrazuje, ale phpbb 3.0 už ano a to v profilu daného uživatele - viz. přiložený obrázek. Proto prosím vydrž do přechodu na phpbb 3.0, poté to min. v profilu uživatele bude možné vidět.
-
guest
To jsou takový skorozbytečnosti. Těžko lze někoho donutit, aby si přečetl pravidla fóra a potom případně vše uzavřel jako vyřešené.
Jsou lidi, kteří napíší dotaz, dostanou odpověď která jim pomůže a už je tyto stránky nezajímají.
Ale zase je jich málo a je asi zbytečné nějak provoz fóra komplikovat.
To je stejný jako s těmi některými dotazy typu Pomóc. Tomu se taky nedá zabránit. Jistě by šlo místo odpovědi vložit odkaz na pravidla a to i opakovaně, ale jestli by to přineslo užitek je otázka.
Ovšem opravdu je blbý, když někdo má dotaz, lidi hledají radu někde na hardu anebo na webu a on se pak ani neozve.
To asi nemá řešení.
Jsou lidi, kteří napíší dotaz, dostanou odpověď která jim pomůže a už je tyto stránky nezajímají.
Ale zase je jich málo a je asi zbytečné nějak provoz fóra komplikovat.
To je stejný jako s těmi některými dotazy typu Pomóc. Tomu se taky nedá zabránit. Jistě by šlo místo odpovědi vložit odkaz na pravidla a to i opakovaně, ale jestli by to přineslo užitek je otázka.
Ovšem opravdu je blbý, když někdo má dotaz, lidi hledají radu někde na hardu anebo na webu a on se pak ani neozve.
To asi nemá řešení.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 4677 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od atari