Opravdu by se mi to moc hodilo a nejen mě.K těm "novým příspěvkům od poslední návštěvy" - bohužel, s touto fcí toho asi mnoho neuděláme. Max. bych se mohl porozhlédnout po něčem jako "nové příspěvky za posl. 1,2,3,5 dní".
Poslední příspěvky (Vyřešeno)
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Poslední příspěvky (Vyřešeno)
Ahoj chci sezeptat jestli už něco zjistil na téma posledních přízpěvcích za 1.2.3... dní ?
Jde o to jestli to chceš pročítat vše nebo jen pomoci s těma nezodpovězenýma dotazama. Zavedením TOP30 se rapidně snížil propad nezodpovězených dotazů takže pokud jde jen o to pomáhat už mi připadá požadovaná fce zbytečná. Všude kam se přispěl dostávám upozornění emailem tak na co tohle. Téma je mi povědomé ale ne ane se rozsvítit.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Vždyd říkám že mi to bylo povědomé jen to chtělo postrčit proč.

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, díky za připomenutí se. 1 mód jsem již testoval, bohužel to nebylo přesně to, co jsi měl na mysli. Mód pouze přidal možnost filtrovat dle příspěvků za posl. x hodin/minut, ale už nenabízel možnost zobrazit příspěvky za x posledních. Pokusím se nalézt něco jiného, tentokráte už trochu svižněji
Díky, dám vědět jakmile by to bylo.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, tak jsem konečně našel myslím přesně ten mód, který jsme hledali.
Pomocí tohoto módu teď může každý zobrazit seznam nejnovějších příspěvků za posledních: 12, 24, 48 nebo 72 hodin
Počet hodin je nastavitelný, pokud by byla zapotřebí ještě jiná hodnota, nebyl by to problém. Dej vědět, jestli ti to takto vyhovuje - věřím že ano
Hledání dle.....lze nalézt v pravém horním rohu (viz. screen níže)
Díky za nápad.
Pomocí tohoto módu teď může každý zobrazit seznam nejnovějších příspěvků za posledních: 12, 24, 48 nebo 72 hodin
Díky za nápad.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 23 bře 2007 20:26, celkem upraveno 1 x.
Perfektní funkce. Oceňuji!
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek