PC-HELP na FB > 1000 fanoušků
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Re: PC-HELP na FB > 1000 fanoušků
A co udělat něco jako skupiny i na Google+? Myslím, že je Google+ lepší a povedenější 
Google
...MSI MS-7592...Intel Pentium4 Dual Core E5300 2.60GHz...Kingston 2048MB...integrované VGA(zatim)...Western Digital 600GB...
...MSI MS-7592...Intel Pentium4 Dual Core E5300 2.60GHz...Kingston 2048MB...integrované VGA(zatim)...Western Digital 600GB...
Jo akorát že na G+ skupiny ani fans stránky dělat nejdou.
//Ltb: díky za info
\\edit: Tak teď jsem našel že stránky budou (tady) ale dřív jsem v nějakým článku četl že Google s tím nesohlasil a že firma jako skupina lidí by neměla mít vlastní stránky.
Stejně by to bylo 5% nomálních stránek a zbytek blbosti typu změň si vzhled googlu.
//Ltb: díky za info
\\edit: Tak teď jsem našel že stránky budou (tady) ale dřív jsem v nějakým článku četl že Google s tím nesohlasil a že firma jako skupina lidí by neměla mít vlastní stránky.
Stejně by to bylo 5% nomálních stránek a zbytek blbosti typu změň si vzhled googlu.
Naposledy upravil(a) tux dne 03 srp 2011 12:38, celkem upraveno 1 x.
Just Fucking Google It!
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
OK, zní to dobře. Níže uvádím původní a novou variantu, uvítám další komentářemike007 píše:Mně to "PC" zní hodně lacině.Ltb píše:"Naším cílem je pomáhat lidem s jejich PC problémy."
Co spíš použít "Naším cílem je pomoci lidem, kteří mají problémy se svým počítačem" nebo něco podobného?
Původní verze textu:
PC-HELP je české diskuzní fórum o počítačích. Naším cílem je pomáhat lidem s jejich PC problémy. Je to místo, kde se setkávají tazatelé s rádci a navzájem si pomáhají.
Nová verze textu:
PC-HELP je české diskuzní fórum o počítačích. Naším hlavním cílem je pomoci lidem, kteří mají problémy se svým počítačem. Jsme místem, kde se setkávají tazatelé s rádci a navzájem si pomáhají.
-
guest
Ta druhá verze zní lépe, ale nijak bych to nerozšiřoval - stručně a jasně.
To zelené vypadá pěkně. Vyzkouším:
PC-HELP je české diskuzní fórum o počítačích, jehož cílem je pomoci lidem, kteří mají problémy se svým počítačem. Je místem, kde jsou tazatelé i rádci vřele vítáni.
PC-HELP je české diskuzní fórum o počítačích, jehož cílem je pomoci lidem, kteří mají problémy se svým počítačem. Je místem, kde jsou tazatelé i rádci vřele vítáni.
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.