to asi není nejlepší myšlenka chodí sem spousta lidí kteří jsou lajci a chcou pomoc takže asi těžko někomu poradí maximálně tady můžou spamovatIron píše:Nemám rád lidi, kteří se zaregistrují a pak nic nedělají. Jen do nich, smazat
PC-HELP: 2114 neaktivních uživatelů k odstranění
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Re: PC-HELP: 2114 neaktivních uživatelů k odstranění
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Já bych lidi co přes rok nenapíšou ani jeden příspěvek klidně smazal, pokud budou chtít se na něco zeptat, mají přece možnost se kdykoli znova zaregistrovat a navíc jim registrace zabere tak pět minut, možná ani to ne.
Nejde o to, že nic nenapíší, ale o to, že tady potom vůbec nechodí.to asi není nejlepší myšlenka chodí sem spousta lidí kteří jsou lajci a chcou pomoc takže asi těžko někomu poradí maximálně tady můžou spamovat
njn jenomze mail je jak známo odposlechnutelnej tzn. mělo by to bejt volitelný nebo alespoň před registrací upozornění o zaslání.Iron píše:Njn, na to jsem nepomyslel.![]()
Možná by bylo užitečné mít možnost smazat si svůj profil. Nebo po zaregistrování obdržet e-mail s přihlašovacími údaji. Tak by se alespoň částečně vyřešil problém se zapomenutými hesly apd.
já se například můžu přeskočit když po mě někdo chce registraci a údaje mi pošle mailem
například "scio.cz" musel jsem se zaregistrovat a dal jsem tam svoje nejoblíbenější heslo o délce 16 znaků. Takže jsem potom všechny hesla začal měnit a kdyby tam byla kolonka o tom, že mi to pošlou mailem, asi bych tam dal jiny heslo ale to se ukázalo až po registraci. Potom bych to heslo změnil - to myslim neodesílá upozornění (ale teď si nejsem jistej)
uživatel odstaven
Já bych je teda smazal. Jsou tu úplně na nic. 
-
guest
Samozřejmě že odstranit akorát to zabírá místo. Vidím to podobně jako Karlos. Člověk má nějakej problém a musí se zaregistrovat a pak už ho to nemusí zajímat. Nějaký rozesílání majlů je podle mne volovina.
Jetš by to chtělo vyhodnotit jestli nejsou ze stejné oblasti, třeba jen umřeli při nějaké epidemii. ?
Jetš by to chtělo vyhodnotit jestli nejsou ze stejné oblasti, třeba jen umřeli při nějaké epidemii. ?
mi připomnělo, jak Harry Potter pomáhal za trest Lockhartovi s korespondencísondaw píše:…maily bude posílat automat? Jenom jestli s tím nechceš pomoct![]()
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

-
guest
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 11503 Zobrazení