Kód: Vybrat vše
Taky by mě zajímalo, jak jsi došel na to, že to můžeme.Ale k věci chlapi. Vy jste jako náš starosta. Přece když se někdo na něco zeptá, tak to nemusí myslet zrovna zle!!!
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Kód: Vybrat vše
Taky by mě zajímalo, jak jsi došel na to, že to můžeme.Pic píše:Tak mám dojem, že zde "někdo" kalí vodu. Moderátoři nemají přístup k čtení SZ, mimo těch vlastních.

Žbeky také to nemyslím ve zlém. Ale nechme tu diskuzi proběhnout. Tady nejde ani tak o 4 lidi, ale o obecný názor; i když pravda, nebude to odpověď na otázku.BS: Myslím to v dobrém. Která část mého příspěvku je agresivní? Pouze jsem napsal, že názor jsi nezměnil, ani když jsme 4 lidé řekli, že to nejde. Potom nevím, jaký důkaz chceš dodat.
Na druhou část tvého příspěvku o zelenopísmenkovém klukovi reagovat nebudu, protože takto proti mě vyjedeš vždy a už mě to vážně nebaví...
akem píše:Blue? No já čumim
![]()
kde se to v Tobě vzalo?

Lépe bych to nenapsal. Přístup nemají ani moderátoři, ani administrátoři. Myslím si, že tímto můžeme diskuzi uzavřít.CZechBoY píše:můžu tě ujistit, že SZ nemohou číst ani administrátoři a dokonce ani zakladatelé fora (v phpBB spec. vlastnost)
bohužel SZ může číst kdokoliv, kdo má přístup k databázi(nečekaně)