Nejsem upozorněn na odpověď
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
- briza
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
No,je fakt,ze kluci seznamacky celkem umi,ale je taky fakt,ze jeste ani zdaleka nedosahli kvalit kluku centrumackych,protoze ti neohrozene vladnou v TOP 10 nejhorsich mailu soucasnosti
ze seznamu jsou aspon posilat prilohy,coz se na centrumu dari jen obcas.Osobne jsem momentalne asi nejvic spokojen s gmailem,kde jsem zatim nemel problem,cili touto cestou dekuji jedne slicne slecne ze Slovenska

Chcete zažít teror?Pořiďte si JEZEVČÍKA!!!
No tak s tou přílohou občas pochybuji. Nedavno jsem odesílal přílohu ze Seznamailu a naprdíno a hned 2x. Někdy jde a někdy ne.
Jinak k problému. Mě se už dvakrát stal opak, že mi přišel upozorňovací mail na sledovaný téma a nic novýho v tématu nebylo.
Jinak k problému. Mě se už dvakrát stal opak, že mi přišel upozorňovací mail na sledovaný téma a nic novýho v tématu nebylo.
K čemu nám je, že zítra bude líp, když pokaždé, když se ráno probudíme, je dnes.
Mno jde taky o to jestli ten náš server ještě stíhá abychom zachvíli nepořádali sbírku národ sobě protože sme tady tak dobrý kluci že se na nás všichni lepěj 
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Těžko odhadnout. Minulý týden najednou poštákovi prdlo v kouli a přinesl mi asi dvacet zpráv najednou, včetně těch co mi dlužil. Takže se mu asi jenom nechtělo do pohraničí, nebo se jeho předchůce cestou potkal s medvědem a poštovnímu serveru chvíli trvalo, než našel náhradu 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
-
guest