Jak tu sem málo tak možná jen málo čtu tak mě když tak "nalinkujte"
Přiložení souboru k příspěvku?
Moderátoři: Ltb, Mods_senior
Přiložení souboru k příspěvku?
Nevím jak přiložit soubor k přízpěvku. V SZ sem to už dělal v normálních odpovědích do fora po přechodu na novou verzi fóra tuto možnost nevidím.
...

Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Ltb
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přiložení souboru k příspěvku?
Ahoj Honzo,
je to jednoduché, stačí kliknout na záložku "Příloha" hned pod oknem příspěvku a pak už jen vybrat soubor a kliknout na "Přiložit soubor"- viz. obrázek níže. Dej vědět, kdyby jsi měl problémy.
P.S. A choď k nám častěji
Zdraví
je to jednoduché, stačí kliknout na záložku "Příloha" hned pod oknem příspěvku a pak už jen vybrat soubor a kliknout na "Přiložit soubor"- viz. obrázek níže. Dej vědět, kdyby jsi měl problémy.
P.S. A choď k nám častěji
Zdraví
Re: Přiložení souboru k příspěvku?
Ty LTb tak to sem teda pěkně slepej. Ale zase z druhé strany potěšen že sem tam kde ty ostatní mají nebeskou trpělivost. Takže děkuji.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Odpovědi
- 8639 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Riviera kid
-
- 5 Odpovědi