Steam
Moderátoři: beather, Mods_senior
Steam
caw koupil sem si hru CoD MW2 uz sem to hral nic mene odinstaloval jsem si Steam po 14ti dnech sem si toho vsiml protoze sem byl pryc nainstaluju Steam a CoD nikde neni ani nainstalovane takze pls jak to srahnu hledal jsem na Steamu ale nic ACC ke Steamu jsem nemenil
Re: Steam
Bude normálně v knihovně a msuíš ho znovu nainstalovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Zkus přidat nový produkt služby steam a znova zadat ten kód z lístku
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
A 100% se nazaložil nový účet?
Kontaktuj přímo podporu steamu
Kontaktuj přímo podporu steamu
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek