Pomoc - připojení v Chorvatsku - Zcomax 2204
Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
trapdoorcz
- nováček
Pomoc - připojení v Chorvatsku - Zcomax 2204
Prosím o rady - jsem teď v Chorvatsku kde kemp poskytuje free wifi. V rámci kempu jsou rozmístěny wifi přípojné body. každný návštěvník dostane PIN a ten po připojení k wifi zadává do zobrazené stránky v prohlížeči a naloguje se tak. Pak je již volný přístup k netu. Má sebouZcomax 2204, anténu PAN 10 napálenou na jeden z bodů. V Zconmaxu vidím přípojný bod a připojím se k němu. Notebook chci mít připojen k Zconmaxovi LANem (třeba LAN1) a Zconmax mi tak sloužil jen jako zasílení signálu, protože wifi v notebooku na to tu nestačí - od bodu jsem asi 100 metrů, sem tam strom, Zconmax hlasí 60db. Prosím o radu ja Zconmaxe, síťovku, a další nastavit. Prosím o polopatické rady, všechny ostatní pokusy dle návodů selhaly....Děkuji
Re: Pomoc - připojení v Chorvatsku - Zcomax 2204
Musíě ho nastavit jako clienta a v bridgi. Clienta vybereš v operation mode a pak v LAN dáš DHCP server na clienta. Aby ses pak dostal do administrace, musíš si nastavit napevno IP ze stejné podsítě, jako je to WAčko
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19 Odpovědi
- 7976 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Fargotroniac
-
- 24 Odpovědi