Mam takovej malej problemek koupil sem si lg s5200 a nevim jak se na to stahujou javy a schemata z compu prosim pomozte mi nekdo prijmu jakou koliv radu:)
kdokoliv kdo ma skusenosti at mi pls napise na icq nebo e mail:)
Na ICQ nevolej.Už nejde ruším ten zbastlenej mega program.
Jedině email nebo skype.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
popisu ti muj problemek mam usb cbel kterej byl k tomu a na kompu mam stazeny javyny a chci pretahnout ty javyny z compu do mobilu a vubec nevim jak skousel sem to prez ruzny programky ale zadnej nefachal
Různý prográmky?Hlavně ten který je na přiloženém CD.Tím by to mělo jít.Z Javy stáhneš a uložíš jen jad a jar soubor.Ukládají se do složky Hry ; java ; midlet to je různé.Tam se uloží a najedeš si soubor jad nebo jar tet nevím.Ten větší.Klikneš tlačítkem předpokládám že to bude levé (nemusí to tak být) a měl by jsi mít možnost otevřít ;spustit to je také různé.Pak by se ti měla java rozbalit do adresáře k tomu určenému.Ještě jedna podmínka musíš mít javu pro svůj telefon.Vše to píšou v tom návodu.
Jen pro doplnění já MT LG nikdy neměl.Zabívám se pouze MT Siemens a co ti píšu jsou věci poplatné s menšíma či většíma rozdílama pro všechny MT .
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Ahoj budu si pořizovat nový mobil a uvažuji o Samsung A56 co má vyjít. Nebo Za tu cenu se dá sehnat něco lepšího? Měl by stát 12 000. Jde mě o software podporu, že bude mít 6let aktualizace a o Foťák.
Děkuji za odpověď.
Poslední příspěvek
Ak chces tocit videa v 4K/60fps, tak ani A55 ani A56 to neda, cize FE, ktore vie tocit aj 8K/30fps alebo S24 ( pre mna maly display )