Snažim se naformátovat disk. V počítači jsou dva. Win7 byl nainstalovaný na D. Ten formátovat lze (boot z DVD mechaniky). Ale u disku C mi to formátování nechce povolit ani z příkazového řádku, ani z řádku Správce X: . Prosím nemůžete mi někdo poradit? Díky moc za pomoc!
//přečíst si Pravidla, jak má vypadat název tématu. "Formátovat disk" nebýt ta pravá varianta
Ahoj, stáhni si Acronis Disc director a v tomto programu disk, respektive oddíl naformátuješ..Používám ho pod win 7, protože podobný program Partition Magic pod win7 nedělá svou práci dobře... Když trochu pohledáš tak k programu najdeš i antibiotika a s diskem by neměl být problém. Tady ho máš: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ctor-10/?g[hledano]=acronis%20disk%20director&g[oz]=11&g[up]=Home
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups:
Dobrý den,
mám v pc různá videa, která jsou vytvořená v pc. Chci je dát na flash disk, jenže když je tam přendám tak už z té flashky nejdou přehrát. Nevíte čím to může být? Soubory jsou formátu mp4. Některá jsou natočená na kameru některá z mobilu....
Poslední příspěvek
Flešku cvičně zformátuj nástrojem SD Card Formatter ze stránek formátuje poněkud jinak než systémový formát
Flešky obecně nemají rady přepis souborů - raději jen zapisují do čistého prostoru. Proto je zdravé často používanou flešku občas...
Mam ssd disk 1tb.disk je rozdelený na dve časti.
Na disk C 160gb kde mám nainštalovaný windows a programy.
A druha časť DISK D kde mám 770gb a mám tam nainštalované hry.
Môžem preniesť úložný priestor z disku D na disc C ?
Tak aby som mal na C...
Poslední příspěvek
Je potreba videt screen ze spravce disku.
Mezi oddily C: a D: muze byt napriklad oddil pro obnovu.
Dobrý den, prosím o radu.
Omylem se mi při obnově z bitové zálohy povedlo sformátovat disk kde byla záloha a další data. Chtěl jsem formátovat disk na který jsem obnovoval z bit. zálohy ale omylem jsem formátoval datový disk. Formátování proběhlo...
Poslední příspěvek
ještě jsem zkusil GetDataBack v max skenování, bez úspěchu. :(
vzdávám to.