Ahoj,prosím poradili byste jak změnit tohle? http://dreamcollies.rajce.idnes.cz/aobr ... _nazvu.jpg jsem úplně bezradná,už nad tím koumám delší dobu,hledám na netu koukám na nastavení a nic.... Jsou to stránky přes joomlu.... Berte v potaz,že jsem počítačový antitalent,je mi úpně jasné,že můj dotaz je jak od petiletého děcka
Naposledy upravil(a) kapybara dne 11 říj 2010 04:54, celkem upraveno 1 x.
chceš to změnit v Joomle? tak to musíš změnit titulek stránky, přesně teď nevim jak to tam je, ale musíš si založit článek a u něj změnit titulek, nebo název u záložek (#Bez názvu) to asi nepůjde změnit, to už bys musela přes JavaScript
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Joomla posílá svoje <head> v něm titulek stránky, takže když to pak napíšeš natvrdo do body asi tak zamotáš jádro prohlížeči i vyhledávačům, neumíš nastavit titulek článku v Joomle snad?
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Mám záhadu. Podle poslední změny souborů podle času se stalo to, že když mám počítač vypnutý, tak se mi změnil čas u některých souborů. Je to vůbec možné? Že by nějaký neřád?
Teď v konkrétním případě se jedná o doplněk v prohlížeči s tímhle kodem...
Poslední příspěvek
Tak je to tak. Pokud je intenet vypnutý, nic se nezmění. Pokud ale nespustím prohlížeč, taky se nic nezmění. Ale jak spustím prohlížeč, tak se aktivuje jeden doplněk, který hlídá aktualizaci doplňků a nahraje data. Ty pak můžou mít i datum, kdy bylo...
Ahoj
Nikde se mi nepodařilo na netu najít, tak jdu opět sem:
Potřeboval bych poradit, jestli lze nějakým způsobem ve Windows 10 vytvořit na plochu zkratku-ky na přepínání obnovovací frekvence u mé TV, kterou mám jako druhý zobrazovač na filmy....
Poslední příspěvek
... na přepínání obnovovací frekvence u mé TV,
To znamená měnit obnovovací frekvenci signálu, generovaného pro tvou televizi - to je úkol pro GK, nebo měnit obnovovací frekvenci v nastavení televizního přístroje?