Možná si někdo pamatuje na můj minulý topic, kdy mi nešlo na bootovat DVD s Windows 7 ... no rozhodl jsem se že tam dám Windows XP a uvidím co dál ....
Tak jsem integroval do instalace windowsu Sata ovladače.. instalace mi najela, disk jsem naformátoval (pomalou metodou).. instalace dokopírovala soubory, restartovala laptop .. po restartu ovšem přeběhla linka a černá prázdná obrazovka ..... mechanika sice vypadá že něco dělá, ale za chvíly se vypne a laptop nevykazuje žádné známky práce .. když restartuju laptop, najede to až na modrou obrazovku kde se zobrazí hláška "setup is being restarting setup..." a po té opět černá prázdná obrazovka ....
Zajímavý postřeh - zkoušel jsem instaloval ubuntu.. zkušební verze jede, ale když ho chci nainstalovat zahlásí to errno 5 - input output error .. že by sběrnice??
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl
Nejspíše je vadný - poškozený disk, nebo základní deska. Nejspíše to bude chtít servis.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
To si myslím taky, jenže kupodivu ten notebook s Vistou běžel normálně, což je zvláštní ...ale s deskou nejspíš taky něco bude, jelikož údajně občas vypadává flashka z USB (tím chci říct že jí NB nevidí) ...
Taky stojí určitě za zmínku že tomu nb nejede baterka.. může to stím mít něco společného? (je napájený přes trafo)
Edit: Disk je v pořádku, zkoušel jsem ho v jiném notebooku a jede perfektně (dal jsem na něj windows 7 ale jak mile jsem ho přendal zpátky do notebooku A nenabootoval) ...
AMD 2600 ...
- Jeden z nejlepších procesorů co jsem kdy viděl
Chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost, jak nainstalovat Windows 11 na notebook Asus GL753VE, při instalaci na mě vyskočí hláška: Procesor se v tuto chvíli nesplňuje požadavky na systém Windows 11”
V ntb je CPU: Intel Core i7 7700HQ...
Poslední příspěvek
Pouzit Rufus.
Rufus stahne ISO a upravi ho tak, aby nekontroloval TPM 2.0, RAM ani SecureBoot.
Znamemu instalace take neprosla v pihode, ma ji upravenou stejnym zpusobem.
Samozrejmne muze kdykoliv prijit aktualizace Windows 11, ktera na...
Zdravím,
mám celkem čerstvě nainstalované Windows 11 a už mám problémy s automatickou instalací aktualizací. Mám tam teď dvě aktualizace, ale obě píšou chybu. Samozřejmě jsem Googlil a zkoušel všemožné triky co všude psali, ale bez výsledku. Někdo...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
kdyby jsi na místo toho uvedl zdařilejší postup na úpravu Windows 11 (10). ..
A proc, kdyz se na nic neptas? Ja se navic staram o to, aby kompy fungovaly, takze nebudu dobrovolne hledat cestu, jak je rozj*bat (viz UXtheme, ze?)
BTW s cestinou ti...
Ahoj, nejde mi naistalovat Kumulativní aktualizace pro Windows 10 Version 22H2 pro systémy typu x64 (KB5046613). Stále mi svítí ikona vaše zařízení se musí restartovat, aby se nainstalovaly aktualizace. Restartuji to každý den několikrát, vypínám i...
Poslední příspěvek
Však som písal, trvalo to opravdu nějak dlouho , tím som ti dával za pravdu.
Teraz som zrovna chcel skopírovat jeden link v programe, dám pravů myš a nepíše toto: Tuto aplikaci zablokoval správce systému , takže moj Win není opravený. Ale to je iné...
chtěl bych si konečně poprve postavit svuj vlastní herni PC a chtěl bych vás poprosit o radu/návrh PC sestavy, za každou radu/návrh budu velice vděčný!
Využití:
90% času na tom plánuju hrát novější hry - konkrétně: Battlefield 6 /...
Poslední příspěvek
Ve variantě A jsou utajené typy, nelze hodnotit. Ke všemu vodník.
Varianta B může být řešením, když se smíříš s minulou generaci AM4.
Cenu si porovnej pro 3 komponenty. Grafiku, CPU, chladič Noctua. Ostatní komponenty *500Kč. (Např 2*KIT RAM za...