Ztráta vypalovačky

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Odpovědět
Ivana
nováček

Ztráta vypalovačky

Příspěvek od Ivana »

Ahoj, mám dotaz.
Ztratila se mi vypalovačka ve Windowsu 98. Když se mi to stalo poprvé, tak jsem nainstalovala druhý Windows XP a vypalovala jsem tam. Pak jsem formátovala HDD a instalovala Win98, bylo to vše O.K. Najednou se vytratila opět. Inovovala jsem WinME, ale vypalovat dále nemohu. Nenapadá vás něco, čím to asi může být? Díky Ivana
Ltb
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ltb »

A vypalovačka svítí (bliká) při spouštění PC?? Lze ji otevřít?
rozhodně se koukni do SPRAVCE ZARIZENI - přes tento počítač - vlastnosti - správce zař. ...jestli tam najdeš svoji vypalovačku, případně jinou mechaniku..?? a jestli tam náhodou nebudeš mít nějaký otázník/vykřičník..?
Návštěvník

Odpověď

Příspěvek od Návštěvník »

Vypalovačka svítí a lze jí také otevřít. Přes správce zařízení se mi objeví jen CD rom a otazník tam nikde není. Když dám "Přidat a odebrat nový H...", tak mi také nic nenajde a při vlastním výběru se mi CDROM ani neobjeví.
Martin

Příspěvek od Martin »

U Win98 se mi to taky casto stavalo, ze ze spravce zarizeni zmizely CD mechaniky, ale duvod jsem nezjistil. Radsi jsem presel na XP a je klid :D
Rimmer
Level 4
Level 4

Příspěvek od Rimmer »

Zkus nabootovat do NOUZOVEHO REZIMU a poté ve správci zařízení ODEBRAT všechny mechaniky >> restart PC a mělo by to být OK.
Rimms
Odpovědět

Zpět na „Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)“