Dobrý večer, nainstaloval jsem si windows 7 v dua bootu s xp. Ale nemůžu najít ovladače na zvukuvou kartu Intel 82801FBM ICH6-M - AC'97 Audio Controller jméno ovladače je "conexant ac-link audio" žádný ovladač co jsem zkusil mi na win 7 nefungoval. Nefunguje ani aktualizace přes windows to mi napíše "byl nalezen ovladač zařízení, ale při jeho instalaci došlo k chybě... Nevíte někdo co stím? Díky za odpovědi!!
Omlouvám se za chybějící diakritiku, momentálně mám přístup na net jen přes PDA. . .
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Zdravím. Dlouho jsem tady nebyl. Kvůli Win11 jsem si pořídil nový počítač. Na starém počítači jsem měl výstup HDMI napojený na TV a na základní desce byl výstup SPDIF. Ten byl zapojený do DACU. Nový počítač nemá výstup SPDIF, tak jsem použil...
Ahoj, asi jsem uplna lama ale po zapojeni noveho monitoru AOC CU34G2XP/BK mi nejde zvuk.
V nastaveni mam vystupni zarizeni monitor.... Kde jsem udelal chybu ?
Poslední příspěvek
No tak to jsem uplny debil ze jsem nejak automaticky pocital stim ze to bude mit reproduktory.
Tak v tom pripade muzete prispevek smazat. Diky