zdravím vybírám notebook pro ségru tak bych se chtěl poradit. Používala by ho hlavně na sledování filmů a já bych si chtěl občas zahrát hry na urovní....tak by to měl být asi herní a filmový notebook cca 20 tisíc + - děkují všem za typ
Naposledy upravil(a) Myloš dne 05 říj 2009 01:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Mírné upřesnění nadpisu (z původního „Výběr Notebooku“) + přesun do správné sekce.
Především záleží, co sestra má v plánu s ním podnikat. Pokud se bude NB stěhovat pouze po pokoji/baráku, tak bych klidně šel i do větších uhlopříček. Ale jak říká memphisto, do větších vzdáleností to taky není ideální.
Říkal jsi, že účelem jsou hry a filmy - tutíž, by bylo zřejmě nejlepší brát s 16:9..
A další věc. Pokud často cestuješ, nebo máš známé v zahraničí, neváhal bych a koupil bych notebook tam. Obecně ti vyjde levněji a se zárukovou problém nemusíš mít, jelikož mnoho značek poskytuje celosvětovou záruku.
memphisto píše:Osobně bych šel do toho MSI (pokud se ti ho podaří sehnat). 17 nepřichází pro holku v úvahu. Je to váha jako blázen a tahat se s tím není nic moc
využívala by ho jenom doma....takže by nebyl problém se 17 nebo 18 palcovým
Typů by bylo dost, ale myslím si, že tento co jsi našel, by mohl být dobrou volbou. Na hry a filmy bude ideální Ale pokud chceš ušetřit pár korun, tak se podívej sem. Jsem se před chvílí bavil s dvěma kámošama právě o tomto a zamlouvá se jim. Jeden z nich má podobný (menší uhlopříčku) ale je s ním spokojený. Proto ti ho osobně doporučuji
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Čau,
sestra potřebuje pro přítele vybrat nějaký repasovaný notebook.
Přítel na tom bude psát články a dělat plakáty na vesnické akce (nic náročného).
Cena maximálně 6 tisíc. Maximálně je zde myšleno opravdu jako maximálně.
Dobrý den. Chtěl bych si ke své konzolí pořídit notebook na občasné hraní her, které na konzoli hrst nemohu. (Starfield, Forza atd..) Bohužel si PC nemohu dovolit z důvodu místa. Mám v hledáčku asi 3 kusy, ale kdyby měl někdo jiný tip, tak si nechám...
Prosím vás o radu ohledně neoriginální baterie do notebooku
Ale nevím zdali vzít 2 power výrobce.
Poslední příspěvek
Máš na notebooku instalovaný SW HP Support Assistent? Přečetl sis, co HP doporučuje po výměně baterky?
Úplně nabít, úplně vybít, úplně nabít, kalibrovat.