Napsaný program jen problikne
Moderátor: Mods_senior
-
BRABO[*_*]
- Level 1.5

Napsaný program jen problikne
Dobrý večer
Zkouším programovat, ale když zkopíruji kód který je na stránce na ukázku, uložím, zkompiluji atd... Po té co se ho pokusím spustit pouze problikne příkazoví řádek a nic víc.
Vím, že pokládám otázku na něco co se dá úplně primitivně vyřešit, proto doufám že mi někdo poradí, předem všech děkuji a žádám o jakoukoli radu.
Zkouším programovat, ale když zkopíruji kód který je na stránce na ukázku, uložím, zkompiluji atd... Po té co se ho pokusím spustit pouze problikne příkazoví řádek a nic víc.
Vím, že pokládám otázku na něco co se dá úplně primitivně vyřešit, proto doufám že mi někdo poradí, předem všech děkuji a žádám o jakoukoli radu.
Re: Napsaný program jen problikne
Předpokládám:
Daný program má patrně něco vypsat na standardní výstup, neboli na obrazovku. A protože výpis proběhne bez problému, tak se okno zavře.
Proto buď na daný konec programu zařaď pauzu, nebo spusť nejprve CMD, a daný program až z této příkazové řádky.
Daný program má patrně něco vypsat na standardní výstup, neboli na obrazovku. A protože výpis proběhne bez problému, tak se okno zavře.
Proto buď na daný konec programu zařaď pauzu, nebo spusť nejprve CMD, a daný program až z této příkazové řádky.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

- memphisto
- Guru Level 13

V jakém jazyce?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
jo to mě taky udělal první program musíš tam dat pause
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13

A nebo příkaz, který počká na stisk Enteru a pak se ukončí. Záleží ale pro jaký jazyk to chce
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Pokud programuješ v C++ vlož na konec scriptu
Kód: Vybrat vše
return 0; Re: Napsaný program jen problikne
spíš toto
system ("pause");Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- memphisto
- Guru Level 13

No dobře, tak se taky přidám
. Pokud programuješ v C++/CLI tak zadej příkaz
Console::Read();PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
cin();
cin();
to bylo na programujte.com ale snad je to tak nebo před tim musí ještě být std:cin(); pokud nepoužíváš namespace std
cin();
to bylo na programujte.com ale snad je to tak nebo před tim musí ještě být std:cin(); pokud nepoužíváš namespace std
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Stene
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
No, tak si vyber 
Ale při možnosti CZechBoY mi to také pomohlo.
Ale při možnosti CZechBoY mi to také pomohlo.
- domitea
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
v C#:
popřípadě ještě:
Pascal:
Console.Readline();popřípadě ještě:
Console.Read();Pascal:
readln-
BRABO[*_*]
- Level 1.5

Děkuji použil jsem Console::Read();. Všem přispěvatelům děkuji.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 8275 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od buchtik