snad mi někdo poradíte. Mám klasickou myš Logitech First Pilot M-BE58 USB. Už před rokem mi začala dělat problémy v XP Profesional SP2, kdy mi ji nenašel. Musel jsem ji vždy vytáhnout a znovu strčit. Pak jela. Jenže teď už to nepomůže a prostě nejede. Zkoušel jsem se podívat po nějakých driverech, ale asi špatně hledám, nic nemůžu najít. Poraďte mi, please.
Pomóóc, nejede myš
Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
-
SkylineGTR
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Pomóóc, nejede myš
Zdravím,
snad mi někdo poradíte. Mám klasickou myš Logitech First Pilot M-BE58 USB. Už před rokem mi začala dělat problémy v XP Profesional SP2, kdy mi ji nenašel. Musel jsem ji vždy vytáhnout a znovu strčit. Pak jela. Jenže teď už to nepomůže a prostě nejede. Zkoušel jsem se podívat po nějakých driverech, ale asi špatně hledám, nic nemůžu najít. Poraďte mi, please.

Intel CeleronD 2,8 GHz; 1 GB RAM; ATI Radeon 9600XT....
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Pomóóc, nejede myš
když ji zapojíš do USB, tak svítí a nereaguje nebo ani nesvítí?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
SkylineGTR
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Juj, to není ani svítící myška. Je to starý model ani optický ani laserový. Mám ji tak 6 let.
Intel CeleronD 2,8 GHz; 1 GB RAM; ATI Radeon 9600XT....
Šest let na myš je skoro dost, co si tak koupit novou. Je to spotřební zboží. Dožívají se max. asi tří let, jak čtu tady: http://www.priroda.cz/lexikon.php?detail=831
Chráněné nejsou.
Chráněné nejsou.
Jj, to už je na důchod, nech ji v klidu dožít ve skříni, a pak vyhoď