Ahoj mam prosbu, v Exelu 2007 mam pres pul milionu radku jsou tam ruzna data, kdyz spustim automaticky filtr a v jistem sloupci si zathnu pouze blanks aby se zobrazily a nasledne chci vymazat tyto radky napise mi hlasku ze nelze at vyberu data v jednom sloupci a v pouze jednom listu coz vlastne je, lze to nejak obejit makrem? diky za kazdou radu
Lze resit pouzitim makra. Pokud pozadujes navrh makra, bylo by vhodne, kdybys prilozil testovaci soubor s par desitkami radku, zvlaste kdyz by se jednalo o odstraneni radku, ve kterych je prazdna bunka v ruznych sloupcich.
TAdy je zkusebni sesit, jedna se o sloupec kod. ted to vypada jednoduse ale bezne pracuji s pul milionem radku a vic u takove mnozstvi dat nejsem scopny dat niak exelu prostredky aby pochopil co po nem chci soubor je v exel 03 ale pouzivam na to 2007, nelze sem nahrat prilohu xlsx. samozdrejme ze by bylo vhodne tam pridat moznost i kontrolovat i dva sloupce zaroven. diky moc za ochotu.
Ahoj, Supr makro funguje jen je v tom problem pokud jej spustim v tom svem filetu, uplene se to cele zahryzne. proste je toho pro exel asi opravdu presprilis i kdyz to jsou 2007
Presto dekuji mnohokrat v mencich sesitech napr. exel 2003 to bude supr, diky jeste jednou za straveny cas na mym problemem.
Divim se odvaze pouzit pro pul milionu zaznamu Excel. Ten je vhodny, byt to je E2007, tak pro 30-50 tisic zaznamu. Chce to databazi, s Accessem se da pracovat, prestoze mnozi nemohou Accessu prijit na jmeno.
navstevnik: Lidi často dělají nepochopitelné věci ...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
exel na tom slape v pohode, niak mu to neubira na rychlosti jen sem tam se stane ze se to nekde zasekne. mimochodem prisel jsem na reseni meho problemu naprosto jednoduse a nahodou vcera vecer,:-) nad tim se aspon usmejete, problem ve vyhazovani chyb byl v tom ze jsem filtroval pres automaticky filtr a to uz pro exel bylo mnoho, nahodou jsem setridil sloupec vzestupne a seradilo se to tak ze prazdne pole zustaly u sebe a ty uz jsem jen oznacil a odmazal a ejhle slo to behem vteriny, problem vyresen, pravidlo proc to delat jednoduse kdyz to jde slozite ma neco do sebe :-) jeste jednou diky, a mimo to acces pouzivam taky ale k temhle sheetum bych zabral 5 dni nez bych to rozhazel jak potrebuji, pres exel to mam rychlejc.