Zdravím mam taký problém kupil som tlačiaren menovau znacku ktora sa da pripojit na siet vsetko som spravil co bolo popisane v navode ale aj tak mi nechce tlacit z druheho počitača.Tlačiaren mam nainstalovanu na obydvoch PC na jednom to mam prepojene cez usb a tlači.Sietovi kabel mam v routeru a aj v tlaciarni ked dam tlacit tak mi vipise ze tlac zlihala neviete preco? Poradte mi.
// Četl jsi pravidla tohoto fóra? // „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“ // Název jsem upřesnil; příště vol vhodnější (přesnější) název sám. // Myloš
1. Máš na tom druhém ji správně nainstalovanou? (drivery) 2. Pokud ano, pc si myslí ,že má tisknout jako obvykle do usb. 3.Takže na tom druhém ji musíš mít nastavenou ,ať tiskne do té tiskárny viz. obrázek. 4.Jestli to máš,tak si zkontroluj ip tvé tiskárny, popř ho oprav. 5.Měla by tisknout.
Zdravim nikto sa neozval tak som to nehal tak ale chcem sa spitat co mam spravit ked pustim tlaciaren tak pokazde mi vitlaci list s nastaveniami a podobne neviete ako to mam vipat vopred dakujem za odpoved
Ahoj, mám Dell Latitude e7250, a poslední dobou má nějaký problém s napájením - ukazuje, že není připojen k nabíjení (i když je), zkoušel jsem i jinou nabíječku...
Nakonec se mi sám natvrdo najednou vypnul, protože si myslel, že je bez proudu.
No,...
Poslední příspěvek
Jen prace servisu bude drazsi, nez jakou ma cenu ten notebook.
Ahoj, mám sluchátka FiiO JT, které mají zabudovaný mikrofon.
Ať už je zapojím do základní desky PRIME B660M-K D4 nebo do monitoru, který má připojení na Jack, tak je vždy výsledek stejný.
Audio funguje, ale mikrofon to nezaznamená.
- Aktualizovaný...
Poslední příspěvek
Mikrofon se zobrazuje jako zezapojeno.
Dodatečně přidáno po 2 hodinách 16 minutách 32 vteřinách:
Zakoupena redukce, vše v pořádku funguje.