kontrola PC MWAV

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Odpovědět
lipes11
Level 1.5
Level 1.5

kontrola PC MWAV

Příspěvek od lipes11 »

Dobrý den,
projel jsem počítač programem MWAV. V okně Informace o nalezených hrozbách bylo tohle:
Invalid Entry DllName = appmgmts.dll (in key SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\GPExtensions\{c6dc5466-785a-11d2-84d0-00c04fb169f7}). Action Taken: Deleting Registry Key {c6dc5466-785a-11d2-84d0-00c04fb169f7}.
** Scanning may fail! File Locked [SUSPICIOUS]: C:\WINDOWS\system32\Drivers\sptd.sys (????)
JInak byly u všech položek nuly, pouze 27 chyb.
Poraďte prosím jak postupovat dál, čeho se týkají ty chyby? Díky moc a pěknej den.. L.P.
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Re: kontrola PC MWAV

Příspěvek od zlobyl »

Ohledně té chyby nevím, ale zdá se, že ji MWAV odstranil. :bigups:

Ohledně toho souboru-zkontroluj, zda je MWAV spuštěn s administrátorským oprávněním.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
lipes11
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od lipes11 »

Ahoj a díky za odpověď.. bude to asi tak jak píšeš, pokoušel jsem se o tom něco vygooglovat a vypadá to, že těch 27 chyb co MWAV
uvádí budou patrně klíče v registrech, které program diagnostikoval jako neůplné, poškozené a pod. V okénku kritických nálezů uvádí
nulu, tak to snad bude O.K. Ještě jednou díky za ochotu a čas.. L.P.
zlobyl
Tvůrce článků
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zlobyl »

Není vůbec zač-to byla maličkost. :lookround:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry, firewally…“